24. jun
SPILLER KANSKJE: Frode Bjørnevik får hjelp av fysioterapeut Hans Noet etter ankelskaden han pådrog seg i går.
 
Bjørnevik tvilsom mot FFK
Frode Bjørnevik fikk seg en trøkk i ankelen etter et sammenstøt med Oluwasegun Abiodun på trening. - Det er en sjanse for at Frode Bjørnevik spiller mot Fredrikstad, sier HamKams fysioterapeut Hans Noet.

Publisert: 22.aug.2008 06:10
Oppdatert: -
JHAMAR: Det var etter et sammenstøt med Oluwasegun Abiodun, at Bjørnevik gikk ned for telling:

- Det var en stempling. Dessuten vred jeg ankelen. Det gjorde veldig vondt, sa Bjørnevik der han lå på treningsfeltet med en diger ispose rundt ankelen.

- Ikke mye hevelse
Etter treningen sjekket Hans Noet den vonde ankelen nøye:

- Ankelen så overraskende slank og fin ut. Det var ikke mye hevelse å snakke om. Derfor droppet vi røntgen i dag. Vi avventer og ser hvordan situasjonen er fredag. Men slik jeg oppfatter det, kan det være en sjanse for at han kan spille mot Fredrikstad, sier Hans Noet.
Hvis Bjørnevik ikke får klarsignal, er Juha Pasoja neste valg som Knut Henry Haraldsens makker. Men heller ikke finnen er helt i orden. Han har brukket langfingeren, trener med skinne og er naturligvis litt handikappet.

Ti kamper
Frode Bjørnevik likte dårlig å bli skadd:

- Ja, jeg har jo kommet godt i gang, har spilt ti kamper fra start og føler meg hjemme i forsvaret. Hvem jeg har som makker, spiller ingen rolle. Juha eller Knut Henry, det er hipp som happ, sier Kløfta-gutten som ikke engang var fjerdevalg tidlig i vinter:
- Nei, jeg følte at ingen hadde tro på meg, sier Frode, som fikk sjansen mot Vålerenga på Ullevaal, og som syntes at han gjorde en bra match til tross for 0-3-tapet.
- Du fikk mye skryt etter 2-1 over Rosenborg på Briskeby?
- Ja, siden det ble seier, ble jeg vel lagt litt mer merke til i den kampen.

5, l i snitt
Den tidligere Eidsvold Turn-gutten har sterke 5,1 poeng i snitt på HA-børsen etter ti kamper.

- Trivelig det, sier 27-åringen, som har fungert godt i par med Knut Henry Haraldsen de siste to kampene.
Han kom til HamKam i fjor, fikk med seg ti kamper i 1. divisjon og oppnådde med det målsettingen sin.
Bjørnevik er en av flere Eidsvold-Turn-spillere som har satt sitt preg på HamKam. Tom Fodstad og Hallgeir Finbråten kom fra Turn på åttitallet.

Motsatt retning
Pål Schjerve, Kristian Skogsrud, Kristian Rem og Sigurd Ertsås gikk den motsatte retningen, fra HamKam til Turn for noen år siden.

Spissen som Ståle Solbakken hentet til HamKam, Geir Frigård, er i dag sportssjef i Eidsvold Turn. Tom Kristoffersen kom fra Turn til HamKam i fjor. Christian Aas, midtbanemann i årets Turn-lag, har trent med HamKam de to siste ukene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke