26. aug
I SKUDDET: Ivar Sollie Rønning traff på mye på fredagens trening.
 
Blikk-kontakten som gir scoringer
Det har gitt to scoringer på de to siste kampene: Et effektivt blikk, en perfekt pasning, og en klinisk avslutning. Abubakar Ibrahim og Ivar Sollie Rønning vil gjerne fortsette i samme sporet.

Publisert: 10.aug.2018 19:51
Oppdatert: 10.aug.2018 19:51

Ivar Sollie Rønning gleder seg til Kongsvinger-kampen, og han tar gjerne en scoring eller to til.

– Scoringer hjelper på humøret og gir sjøltillit. Slik er det vel med alle spisser i fotball. Jeg fortsetter gjerne der, men det er ikke noe som går av seg sjøl, sier Ivar Sollie Rønning.

Linken mellom han og Abubakar Ibrahim har vært bra i det siste.

Bra timing

– Vi har en bra link. Han serverte meg en målgivende mot Sogndal på Marbella også. Vi har ofte blikk-kontakt, og han er flink til å sende av gårde pasningen på riktig tidspunkt. Med bra blikk-kontakt er det lettere å dra på skikkelig, sier HamKam-spissen.

I forrige kamp ledet HamKam 3–0 mot Jerv borte, før det ble travelt på slutten. Men denne gangen holdt det til tre poeng.

– Det har vært bra stemning i troppen lenge, men det er alltid bedre å vinne. Det er mange vinnerskaller inne i den garderoben. Jeg føler at vi har ok flyt, mens Kongsvinger sikkert føler at de kan fly. Jeg tror det blir en artig fotballkamp, hvor vi har gode muligheter, sier Sollie Rønning, og fortsetter:

Tror på 4.000 tilskuere

– Jeg tror det kan komme 4.000 tilskuere. Det hadde vært skikkelig artig. Det kommer en del fra Kongsvinger også. Hvis noen i Hamar vil se én HamKam-kamp denne sesongen, er dette kampen de må velge.

Det var veldig bra trøkk på HamKam-treninga fredag - og Ivar Sollie Rønning var treffsikker.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke