20. jun
 
Brann sparer Bakke og Demba

Publisert: 02.aug.2008 06:07
Oppdatert: -
BERGEN: Alt tyder på at Eirik Bakke ikke spiller mot HamKam i dag. Mons Ivar Mjelde og Espen Steffensen tok nemlig med seg elleve spillere inn på Stadion, og hadde formasjonstrening uten motstand og uten keepere. Og Bakke var ikke en av disse.

De elleve var: Håkon Opdal - Bjørn Dahl/Birkir Már Sævarsson, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Erik Huseklepp, Tijan Jaiteh, Hassan El Fakiri, Petter Vaagan Moen - Robbie Winters, Azar Karadas
Det betyr at Eirik Bakke etter all sannsynlighet starter på benken, sammen med Njogu Demba-Nyrén.
-Tijan og Hassan er en god konstellasjon. Det er bevisst hvis jeg nå velger en annen løsning, så får heller Bakke gjøre et innhopp, sa Mons Ivar Mjelde til BT i går.
Det kan også gå mot debut for Branns nye høyreback. Birkir Már Sævarsson og Bjørn Dahl vekslet nemlig på å bekle høyrebackposisjonen. Og etter treningen bekreftet Mjelde at han føler seg trygg på Sævarsson.
- Det er jeg ikke bekymret for i det hele tatt, sa Mjelde.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke