23. jul
Kontroll: Even Barli i Ranheim-buret hadde kontroll mot HamKam søndag, blant annet i denne duellen mot Tore Andreas Gundersen. I morgen skal de heller ikke ta unødvendige sjanser.
 
Bruker samme plan
Ranheim-trener Trond Nordsteien gir blaffen i om tilskuerne forventer et offensivt satsende hjemmelag i morgen.

Publisert: 05.nov.2013 12:20
Oppdatert: -

Før trønderne kom til Briskeby søndag, hadde kun Mjøndalen reist fra Hamar med tre poeng i sekken.

Et lavtliggende Ranheim-lag tettet igjen bakover og straffet HamKam knallhardt på kontringer og ved dødballsituasjoner. Med 1-4 som fasit, ble blåtrøyene nummer to i rekken.

- Effektiviteten var avgjørende, sier Trond Nordsteien.

Samme kampbilde

Etter søndagens overbevisende forestilling så holder bookmakerne Ranheim som favoritt onsdag. Hjemmefansen vil forvente et offensivt og angripende Ranheim-lag.

- Det var en vanskelig kamp søndag der vi var veldig effektive. Vi kommer ikke til å spille på høy risiko onsdag heller. Det kan hende tilhengerne våres forventer et offensivt fyrverkeri, men det kan vi ikke ta hensyn til, sier Nordsteien.

Gjermund Åsen var god og scoret ett av de fire Ranheim-målene på Briskeby.

- Kampplanen vår gikk ut på at vi skulle gripe de sjansene vi fikk og ligge bakpå. Det kommer nok til å bli ganske likt på onsdag og, selv om vi spiller hjemme, varsler Åsen.

Aas og Lie ferdigsonet

I 1-4-tapet savnet HamKam Oddbjørn Lie i forsvaret, da de stilte med et nykomponert stopperpar bestående av Håkon Aalmen og Edmir Asani.

- Det var nok en utfordring for midtstopperne til HamKam som ikke hadde spilt mye sammen før, og som kaptein så er Lie naturligvis et savn for dem, sier Åsen.

Lie er tilbake i morgen. Jo Sondre Aas er også med for Ranheim igjen. Han er toppscorer i førstedivisjon med sine 18 mål.

- Duellen mellom Lie og Aas blir jo en kamp i kampen. Begge er to viktige nøkkelspillere som sonet søndag, sier Åsen.

- Hva tilfører Jo Sondre laget deres?

- Han er god i bakrom, god å ha på oppspill og veldig effektiv. Han er toppscorer i et lag som ikke scorer veldig mye mål, og det sier det meste.

I utfordrerposisjon

Nordsteien gleder seg til kampen, og tror det vil bli et meget jevnt oppgjør.

- Vi tapte fire strake mot HamKam før vi vant nå. Hjemmestatistikken vår er heller ikke spesielt god, så vi har ikke et veldig stort mentalt overtak heller. Jeg synes ikke vi er favoritter, sier han.

- Kampen er helt åpen i mine øyne. Vi skal naturligvis gi alt for å vinne, men jeg gir begge lag femti prosent sjanse, sier Åsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke