10. des
ØNSKET: Emil Dahle er ønsket av Bryne, men de møter kamp både fra HamKam og andre klubber. FOTO: TROND LILLEBO.
 
Bryne vil ha Emil Dahle
Kan bli Brynes nye playmaker.

Publisert: 14.aug.2013 08.43
Oppdatert: -

Bryne vil ha HamKams Emil Dahle.
Helt fram til søndag kveld da overgangsvinduet stengte, hadde Bryne håp om at HamKam ville slippe Emil Dahle, skriver jbl.no.
Det ble ikke noe av overgangen, men Bryne gir seg ikke. Grunnen til at HamKam skal ha sagt nei til en overgang. er at de ikke klarte å skaffe en erstatter, og de ville ikke miste en av sine beste og viktigste spillere.
Bryne-trener Gaute Larsen og Bjarne Lodden sier til jbl.no at de var enige med Emil Dahle om en 2,5 årskontrakt, hvis det ble en overgang nå i sommer. Nå er de enige om å holde kontakten, og Bryne håper han kommer til dem etter sesongen.

- Em Dahle er en "nummer 10", en playmaker. Han er kjapp, han er ballsikker og flink til å slå pasninger til spissene. En slik spillertype vil vi ha i Bryne, sier Bjarne Lodden.

Emil Dahle selv sier han holder alle muligheter åpne. Både for Bryne, for HamKam og andre klubber. 

8.september møtes HamKam og Bryne til serieoppgjør. Det kan bli et spesielt møte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke