9. des
glede: Kevin Knappen, som her smiler etter 1-0-seieren mot KFUM, ønsker å kunne ikle seg samme ansiktsuttrykk etter kampen mot Raufoss søndag. FOTO: FREDRIK OLASTUEN Original bildetekst:
 
Bryr seg ikke spesielt om Raufoss
HamKam-trener Kevin Knappen (40) ser ikke på Raufoss som en spesiell motstander. Men han er klar på at han gjerne vil slå dem.

Publisert: 26.mai.2017 21.47
Oppdatert: 26.mai.2017 22.14

Søndag barker HamKam og Raufoss sammen på Briskeby, men for HamKam-sjefen betyr ikke kampen mer enn de andre matchene i løpet av sesongen.

– Dette er en spesiell kamp for fansen til begge lagene. Hvor mye tenker du på det?

– Det tenker jeg ikke så mye på. Jeg har møtt Raufoss mange ganger i løpet av årene, og jeg ser på dette som en kamp som alle andre. Når du spiller for HamKam, er alle kamper spesielle, sier Knappen til HA-sporten.

Jevne Hagen gleder seg

Men selv om Knappen ikke ønsker å gjøre kampen større enn hva den er, er Truls Jevne Hagen spent før duellen med de gule.

– Raufoss har alltid vært, i hvert fall så lenge jeg har vært i klubben, en stor konkurrent for HamKam. Vi har møtt hverandre mange ganger i 1. divisjon, og det er der vi helst skulle møtt dem nå, sier HamKam-sliteren.

Kampen blir sendt direkte på Eurosport, og det er forventet å komme mange tilskuere på Briskeby.

– Det er moro å få spille på TV. Men jeg håper selvfølgelig at så mange som mulig går på matchen, ikke ser den hjemme, sier han.

Analysert Raufoss

Knappen, som ikke var fornøyd med lagets reaksjon etter 1-0-seieren mot KFUM, føler seg godt forberedt på hva Raufoss kommer med.

– Raufoss byr oss på bra kamp. De er sterke fysisk, raske på overganger. De er robuste, og de har gode kvaliteter – både som lag og med flere gode enkeltspillere. Men de har også noen svake sider, som vi har sett, og det skal vi utnytte, sier han.

Til tross for at HamKam leder serien etter seks kamper, har ikke spillet vært blendende hele veien.

– Vår største fiende er oss selv. For vi er gode nok til å kunne slå dem, og det må vi tro på. Og det skal vi gjøre, sier Knappen.

Selvtillit

HamKam har kun sluppet inn ett mål så langt denne sesongen.

Og da bryr ikke Jevne Hagen seg så mye om at spillet ikke har vært all verden.

– Det har vært mye bra i det defensive spillet vårt. Vi har sluppet til få sjanser imot. Og så har vi fått en god trygghet med Luksaz (Jarosinski) i buret. Vi spiller med selvtillit, sier Hagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke