23. jul
Tøff kamp: Emil Dahle (t.v.) jobber hardt for å spille seg til en plass på det nyopprykkete Stabæk-laget.Foto: Kai Kristiansen
 
Dahle håper på spilletid mot HamKam
Emil Dahle (23) har ikke klart å spille seg til fast plass i Stabæk, men håper å få sjansen mot HamKam i kveld.

Publisert: 05.mar.2014 04:12
Oppdatert: -
La Manga
Dahle var utvilsomt en av HamKams klart beste spillere forrige sesong, og nyopprykkete Stabæk sikret seg HamKam-profilen.
- Jeg trives godt i min nye klubb, forteller Emil til HA-sporten.
I kveld håper han å være på laget som skal møte nettopp HamKam i San Pedro del Pinatar.
Etter at Emil kom til Stabæk har klubben kvittet seg med Petter Belsvik som trener, og erstattet ham med amerikanske Bob Bradley (56).

Med blanke ark

- Det har vært en helt spesiell oppkjøring. Den nye treneren ville la alle få vise seg fram, og vi har derfor spilt masse kamper og variert i måten vi spiller på, forteller Emil som fikk den siste halve timen som kant og hengende spiss mot Mjøndalen på La Manga lørdag (3-3).
- Bradley har spennende tanker og ideer og er en helt spesiell trener, mener Dahle.

Nye utfordringer

Midtbanespilleren var ønsket av Bryne allerede i fjor sommer, og det var tidlig klart at den tidligere Molde-spilleren ønsket seg bort fra Hamar og HamKam.
- Jeg vil utvikle meg videre som fotballspiller, og i Stabæk har jeg kommet meg et steg videre, mener Dahle og legger til at det er tempoforskjell på HamKam og Stabæk.
- I tillegg har vi fått noen rutinerte spillere til klubben. Det trenger vi, sier Dahle som gleder seg til å møte gamle kjente i kveld.

Skadefritt HamKam

Gutta fra Briskeby gjennomførte sin siste fellestrening på La Manga i går, og trener Skogheim kan velge blant en helt skadefri tropp til møtet med Stabæk.
Lars Øvernes sliter litt med en sår lyske, men det var tidlig bestemt at Emil Holst skulle få sjansen mellom stengene i ettermiddag.
HA-sporten tipper dette laget i kveld (4-2-3-1): Holst-Balstad, Psyché, Lagerblom, Rise-Idris, Adebahr-Sjølstad, Sildnes, Sylling Olsen-Gundersen.
Kenneth Di Vita Jensen får trolig en omgang på banen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke