10. des
KAMMA NESTE: Etter hva HA-sporten erfarer er Franck Semou (t.v.) og Saihou Jagne klare for HamKam kommende sesong.
Foto. Ane Holmlund
 
Dalas stjerner velger Kamma
Dalas to klart beste spillere, Franck Semou og Saihou Jagne, er etter hva HA-sporten erfarer klare for HamKam neste sesong. Duoen vil bli presentert på Briskeby i kveld klokka 18.30.

Publisert: 16.okt.2015 09.33
Oppdatert: 16.okt.2015 10.48

Dala-duoen har begge vært Kevin Knappens desidert viktigste spillere etter sommerferien og flere klubber har hatt nettopp disse to i kikkerten den siste tida.

I sommer var Franck Semou på prøvespill hos eliteserieklubben Sandefjord, mens nyopprykkete Raufoss nylig var på plass på Sveum for å kartlegge midtbanespilleren og spissen.

Kamma viser muskler

HamKam har også vist sin interesse, men overfor HA-sporten var Franck Semou veldig tydelig på at han ikke så noen grunn til å velge HamKam om han likevel skulle fortsette i norsk 2. divisjon.

Etter hva HA-sporten har grunn til å tro er det likevel naboen HamKam som har trukket det lengste strået og sikret seg Dalas to viktigste spillere.

Det vil utvilsomt være to solide forsterkninger og Hamar-klubben sender samtidig ut et kraftig og offensivt signal ved å være tidlig ute med to signeringer av høy klasse i norsk 2. divisjon.

- Jeg ønsker ikke å kommentere navn, men vi skal presentere noen nyheter i spillerstallen i kveld, sier en hemmelighetsfull daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad.

Toppscorer og midtbanesjef

Franck Semou kom til Dala fra danske Svebølle. 23-åringen har bakgrunn fra Brøndby (26 kamper i Superligaen), AB og Hvidovre. Han har 22 landskamper på aldersbeste landslag i Danmark.

Saihou Jagne (29) kom til Dala fra svenske Ånge IF. Svensk-gambieren har også spilt for Birkebeineren (Norge), AFC United (Sverige), IFK Mariehamn (Finland), Brommapojkarna (Sverige), GIF Sundsvall (Sverige) og AIK (Sverige).

29-åringen har scoret 10 mål etter han kom til Dala i sommer og har et snitt på 5,00 på HA-børsen på sine 11 kamper.

Tøft å erstatte

Franck Semou har spilt hele sesongen for Kevin Knappen og har et poengsnitt på 4,81 poeng og har i tillegg scoret seks mål.

Dersom Dala-spilleren velger HamKam kommende sesong, mister Kevin Knappen og Brumunddal spillerne som utvilsomt har vært lagets beste og samtidig scoret bortimot halvparten av alle lagets scoringer (16 av 33 mål).

Saken oppdateres.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke