23. jul
FAMILIETUR: Edmir Asani koste seg i Alanya sammen med kona Medina og datteren Erina.Foto: Privat
 
De fleste valgte sydenferie
Spania, Hellas og Tyrkia. De fleste HamKam-spillerne hadde vært på sydenferie da de kom tilbake på Briskeby i går kveld.

Publisert: 18.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Fotballferien er kort på sommeren. Denne gangen fikk HamKam-spillerne halvannen dag ekstra siden kampen mot Kristiansund ble framskyndet med to dager.
Og de benyttet tida godt.
For de fleste dro rett til Syden.
Kristoffer Hagen og Håkon Aalmen havnet tilfeldigvis på samme sted som lagkompisene Sigurd Bølla og Fredrik Sjølstad på Rhodos. Men de avviser at det har vært et eneste stort sjøslag.
- Det ble én skikkelig fest, ellers var det rolig. For min del er jeg skadet og det ble mest å ligge på solsenga og ta noen øl, variert med å gjøre øvelsene mine i bassenget, sier Kristoffer Hagen, som trolig er blant de bruneste på laget nå.
- Aalmen gikk ut hardt med bare faktor 10, men det straffet seg med den huden han har, humrer Hagen som tåler sola langt bedre enn lagkameraten.

Flere til Spania

Vegar Bjerke, Truls Jevne Hagen og Oddbjørn Lie er blant dem som valgte fastlandet i Spania. - Jeg har trent alternativt etter operasjonen mens jeg har vært på tur. Det blir nok ikke fotball før om et par uker, sier han, vel vitende om at den store fotballferien tross alt er i desember.
- Jeg har vendt meg til at det er sånn. Det er mange andre som er sjokkert over hvor lite ferie vi har på sommeren, men det går greit når du vet du har fri i hele desember. Da har jeg ofte dratt til Thailand. Det anbefales. Folk er veldig blide og hyggelige der. Og det er bra klima, sier Bjerke, som ikke mistenker noen av lagkameratene for å ha kjørt hardt med fyll og fest i ferien.
- Det er ikke noe problem. Jeg har inntrykk av at folk bruker ferien fornuftig. Det er ingen du kan se på at ikke har trent.

Med familien til Alanya

Edmir Asani valgte familietur til Alanya i Tyrkia.
- Det har vært varmt og godt. Jeg skulle gjerne vært i Makedonia en tur igjen også, hvor jeg kommer fra. I desember drar vi som regel til Sveits hvor kona mi kommer fra, sier Asani.
Erik Tønne valgte også familietur. Til Korfu. Med mor, far og lillesøster. - Det var fint. Det er ikke så ofte jeg ser dem, sier han.
Mens John Anders Rise har vært hjemme og planlagt helgas bryllupsmiddag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke