22. jul
MØTTE FAVORITTEN: Andrea Blindheim og favoritten Roman Kienast på Briskeby i går.
 
Drømmedag med favoritten
Andrea Blindheim (15) fikk HamKam-trening i konfirmasjonsgave. I går trente hun sammen med favoritten Roman Kienast på Briskeby.

Publisert: 25.jun.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: Det var Andreas mamma som ordnet den originale konfirmasjonsgaven. I går, da HamKam-gutta egentlig hadde fri, men koste seg under Vegard Skogheims ledelse på Briskeby, passet det bra å la Andrea få oppleve sin drømmedag.

Ridabu-jenta gjennomførte de fleste øvelsene i god stil.
- Jeg spiller sentral midtbane på RIO (Ridabu og Ottestad). Scoringer er det bare blitt en av, men jeg har lagt en hel haug med målgivende pasninger, sier Andrea, som gjerne vil bli en god fotballspiller og som også åpner for Fart på sikt hvis hun er god nok.
Hun er fast tilskuer på Briskeby når HamKam spiller.
- Favorittspiller?
- Roman Kienast. Han er bare best, slo Andrea fast.
Den østerrikske EM-spilleren, som kom hjem fra Wien mandag, stilte naturligvis opp til fotografering sammen med fotballjenta fra Ridabu.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke