26. jun
DUELLEN: Det er trolig bare plass til en av disse to mot Stabæk. Hvem blir Arnar Førsunds makker? Knut Henry Haraldsen eller Frode Bjørnevik?
 
Duellen
HamKam 2 - Østre Trysil 4-0 Med Juha Pasoja på tribunen med karantene, blir Arne Erlandsen tvunget til å gjøre endringer i midtforsvaret mot Stabæk.

Publisert: 23.apr.2008 08:44
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er skjønt å være tilbake. Jeg kjente ingenting til skaden og er klar for kamp, sier Haraldsen til HA-sporten.
- Bør du starte mot Stabæk, Knut Henry?
- Det får være opp til trenerne å avgjøre. Men jeg er klar, sier den rutinerte midtstopperen, som i alle fall har tenkt til å kjempe for plassen.
- Det handler om å vise på trening at jeg bør spille og jeg skal være klar hvis jeg får det. Men det viktigste er at laget reiser seg. Vi har gått gjennom kampen og sett på det vi gjorde feil. Alt fra individuelle til kollektive feil. Nå må vi legge det bak oss, og fokusere på det vi er gode på. Vi er kapable til å reise oss.

- Står mellom oss
Mot Østre Trysil i går spilte Haraldsen stopper sammen med Frode Bjørnevik. Det er trolig bare plass til en av dem mot Stabæk.

- Det står nok mellom oss to, ja, sier Bjørnevik.
- Bør du starte mot Stabæk, Frode?
- Jeg håper i hvert fall det blir meg. Jeg har aldri vært så nære som jeg er nå. Formen er der og jeg må gripe sjansene jeg får. Men det er opp til trenerne å bestemme, sier lysluggen, like diplomatisk som Haraldsen.
Søndag venter superkvartetten til Stabæk, med Nannskog, Pall Gunnarson, Tchoyi og Alanzinho.
Som nå har fått selskap av Andersson og Annan.
Det betyr at HamKam får nok å gjøre defensivt.

Ligge kompakt
- Det blir en tøff kamp. Vi må være veldig obs på stikkere gjennom på midten og i forsvaret. Det er den vanskeligste kampen vi kunne fått nå, men også den største utfordringen. Så veldig forskjellig fra Aalesund-kampen blir det nok ikke. Ballen gikk hurtig og det var mye gjennomløpninger og rom i mellomrommet der også. Men om vi ligger kompakt har vi alle muligheter, sier Haraldsen.

- Gutta hadde bra moral og null respekt. Det ble et par uheldige baklengs, men vi skapte sjanser. Det blir viktig å ta med seg innsatsen fra denne kampen videre, sier Sven Erik Sætre.
Srdjan Urosevic forlot banen med en vond lyske i går.
- Jeg håper det ikke er alvorlig. Vi får vente å se hva legen sier, men det kjennes ikke bra ut, sier Urosevic.

fotballfakta
Terningkast 3 og 2
HamKam 2 - Østre Trysil 4-0 (1-0)
HAMAR: 1. serierunde, 3. divisjon, avd. 7, mandag.
Børstad.
Om lag 60 tilskuere.
Mål: 1-0 Sebino Plaku (11.), 2-0 Tommy Øren (69.), 3-0 Håkon Aalem (75.), 4-0 Øren (79. str.).
Gult kort: Sebino Plaku, HamKam. Tor Petter Skogstad, Østre Trysil.
Dommer: Kristian Randen, Hof.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Jon Masalin - Fredrik Haave Andesen, Frode Bjørnevik, Knut Henry Haraldsen, Lars Erik Wien - Niklas Solhaug, Kristoffer Hagen, Srdjan Urosevic (Niklas Myhre fra 17.), Tommy Øren - Oluwasegun Abiodun (Håkan Aalmen fra 61.), Sebino Plaku.
ØSTRE TRYSILs LAG (4-4-2): Eirik M. Henriksen - Roger Lileng, Stian Lund, Sigve Lans Pedersen, Mats Lund - Erland Storbæk, Sven Erik Sætre, Tor Petter Skogstad, Atle Heggbrenna (Jonas Berg fra 81.) - Morten Bakken (Cato Nornes fra 65.), Kim Arne Enger (Leif Anders Løvland fra 80.)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke