17. jul
Scorer igjen: Tore Andreas Gundersen jubler etter å ha lagt på til 2-0. Viktor Adebahr i bakgrunnen gleder seg med spissen.Foto: Kai Kristiansen
 
Duoen viste klasse
Vegard Skogheim smilte etter sterke 2-0 mot Hønefoss. Plutselig har han matchvinnere i begge ender av banen.

Publisert: 22.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Lillestrøm
- Lars Øvernes spiller kanskje sin aller beste kamp i HamKam-trøya, og Tore Andreas Gundersen scorer mål i sin andre kamp på rad, oppsummerer Skogheim.
Duoen Øvernes/Gundersen hadde begge en helt middels fjorårssesong, og mange av de selvutnevnte ekspertene påsto skråsikkert at Kamma hadde rykket opp i fjor, dersom målvakten og målscoreren hadde vært stabilt gode.

Iskalde Gundersen

-Denne vinteren har jeg vært både frisk og skadefri. Da vet jeg også at jeg er klar til å prestere når serien starter, sier Gundersen, som utad aldri har tvil på seg selv. Selv ikke etter å ha blitt satt på benken både mot Vålerenga og Stabæk på La Manga.
- Har du vært like kald og rolig som du har gitt inntrykk av?
- Ja! Jeg har vært helt trygg på at jeg vil komme i stadig bedre form, siden jeg har trent hver dag over en lang periode, smiler Gundersen som forrige sesong var plaget av både skader og en kranglete blindtarm som måtte opereres.

Pekka i klar framgang

Midtveis i andre omgang klinket Gundersen inn 2-0 på sin fjerde kvalifiserte sjanse for dagen. Da var kampen avgjort. Hønefoss skapte ikke en målsjanse de siste 43 minuttene av kampen. Før det hadde Lars Øvernes stanset alt.
- Vi fungerer bedre og bedre defensivt, og for en keeper er det alltid godt å holde nullen. Det har kun skjedd en gang tidligere i vinter (mot Elverum), sier Øvernes til HA-sporten.
- Gøy å se hvor fint Pekka har utviklet seg som stopper den siste tida, skryter målvakten, som hadde et par svært kvalifiserte redninger, i tillegg til at han var bestemt i alt han foretok seg.

Psyché ligner en sjef

HamKam-trener Skogheim antar at Hønefoss kommer til å hevde seg godt i 1. divisjon, men er ikke sikker på at de er at de heteste favorittene til direkte opprykk.
- Dersom Hønefoss er et topplag, er i alle fall HamKam det også, smiler Skogheim, som likte midtstopperspillet til Christophe Psyché.
- «Chris» er veldig god, er Skogheims korte og korrekte vurdering av sin nye midtstopper.
HamKam møter Fredrikstad hjemme på Briskeby på søndag om ei drøy uke. Det er siste test for seriepremièren mot Hødd hjemme mandag 7. april.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke