20. aug
VENTER TILBUD: Jacob Egeris (midten), som her jubler for opprykk, sier det er aktuelt å bli med HamKam til 1. divisjon.FOTO: MANZOR AHSSANI
 
Egeris åpen for å fortsette i HamKam
Jacob Egeris forteller at han trives i Hamar og at det er mulig han blir med klubben opp til 1. divisjon.

Publisert: 06.okt.2017 20:02
Oppdatert: 06.okt.2017 20:22

Dansken ble signert i sommer og var tiltenkt en rolle på midtbanen, etter at Franck Semou forsvant med sjukemelding.

En øyeinfeksjon satte han ut av spill i et par kamper, men etter at François Yabré pådro seg en leddbåndsskade i kneet, har Egeris spilt seg med bravur inn som midtstopper ved siden av Ruben Alegre.

Der har han gjort sakene sine såpass godt at HamKam-ledelsen tidlig signaliserte at hans tjenester var ønsket også neste sesong, da klubben skal spille i 1. divisjon.

– Jacob Egeris vil vi gjerne beholde. Han har en kontrakt som strekker seg ut året. Han er god på banen, i tillegg er han en ledertype, og en bra mann i garderoben, sier Kristiansen i klubbens sportslige utvalg.

Venter på forslag

Egeris går gjerne i dialog med klubben om å fortsette samarbeidet.

– Jeg er glad for å være ønsket videre fordi det betyr at jeg har lagt fra meg et positivt avtrykk. Men jeg har fremdeles til gode av å høre noe fra klubben selv, forteller Egeris.

Han presiserer at det er god tid på å forhandle ennå, med tre kamper igjen av sesongen.

– Først må klubben komme med et kontraktsforslag. Dette er et fint lag som jeg er glad for å være en del av, sier han.

27-åringen er komfortabel på at han er i stand til å levere varene også i 1. divisjon og mener han har mer å bevise i Kamma.

– Etter at jeg etablerte meg i laget så har det gått bra, synes jeg. Likevel mener jeg å ha mer inne. Jeg er bedre enn hva jeg har vist til nå. Det har jeg tenkt å bruke sesongens tre siste kamper på å bevise, sier han.

Vil avslutte med stil

Selv om opprykket allerede er sikret før laget reiser til Alta i helga, er dansken innstilt på å gi hundre prosent helt inn.

– Vi vil vise stil og klasse ved å vinne alle de kampene som gjenstår. Da viser vi at vi virkelig fortjener å rykke opp, sier Jacob Egeris.

Markus Solbakken og Lars Jendal har blitt tilbudt nye kontrakter, mens klubben håper å få en avtale med spissen Markus Naglestad, som har scoret ni mål på sju kamper i år.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke