21. jun
 
Egeris er klar for å erstatte Yabré
Jacob Egeris (27) er ikke glad for at François Yabré (26) trolig er ute for sesongen, men dansken vet at det er hans sjanse til å få en fast plass på laget.

Publisert: 10.sep.2017 22:12
Oppdatert: 10.sep.2017 22:40

Raufoss – HamKam 2–0

Jacob Egeris var en av dem som gikk foran og kjempet da HamKam tapte fortjent for Raufoss søndag kveld.

Nå kan 27-åringen, som ikke har vært fast på laget siden han kom til klubben i sommer, trolig regne med mye spilletid framover.

François Yabré, lagets kaptein, er trolig ute resten av sesongen.

– Magnus (Nilsen, lagets lege) har bedt meg dra til Elverum for å sjekke skaden. Og derfor vet jeg mer mandag ettermiddag, sier Yabré til HA-sporten.

– Hvor tøft er dette for deg nå?

– Jeg vil ikke snakke så mye om det.

roser kapteinen

Kevin Knappen var skuffet over å tape 2-0, og han la heller ikke skjul på skuffelsen over at stopperkjempen blir å finne på tribunen.

– Det er et hardt slag for oss å miste Yabré, for han har vært veldig god denne sesongen. Det er også et hardt slag for oss å miste to kapteiner i løpet av sesongen, sier han.

Franck Semou, som opprinnelig er lagets kaptein, er sykmeldt og kommer trolig ikke tilbake.

– Vår oppgave blir å ta vare på Yabré oppe i alt dette, for det er tungt for ham. Men han vil fortsatt være en del av gruppen vår, selv om han ikke kan spille.

klar for å spille

Danske Egeris kan brukes sentralt på midten, men det er som stopper han trives best.

– Det er min rolle, og det er der jeg er best. Jeg ønsker å bidra med det jeg kan: Spillet med ballen, kommunikasjon og erfaring, sier han.

27-åringens kontrakt strekker seg ut denne sesongen, men han går ikke rundt og er bekymret for hvor han spiller neste år.

– Det kan vi ikke tenke for mye på. Vi forsøker å ta tre poeng i hver eneste kamp, så vil det se bedre ut for HamKam til neste år, sier han.

Egeris var forbannet etter kampen søndag.

– Jeg sitter igjen med en drittfølelse. Vi har ikke tapt mange kamper i år, så det er en ny følelse. Men vi skal slå tilbake ved første mulighet, sier han.

PS! Markus Naglestad fikk søndag sitt tredje gule kort i HamKam-trøya. Dermed må han stå over lørdagens kamp mot Skeid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke