9. des
 
Elverum best på terningen også
HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen triller terning på HamKams lag, mens Østlendingens sportsredaktør Wenche Norberg-Schulz gjør det samme på Elverums lag. Det endte slik:

0
Publisert: 13.aug.2016 10.13
Oppdatert: 13.aug.2016 10.12

HamKam

Keeper 3

Har vært HamKams svakeste ledd i år. Skader og stagnasjon på Emil Holst gjør dette til en posisjon som må forsterkes neste år.

Forsvar 4

Veldig varierende her. Yabre har vært den mest stabile og solide. Savner en åpenbar makker. Backene opp og ned. Framgang de siste ukene.

Midtbane 4

Potensialet er ikke i nærheten av å bli tatt ut, men det har også sett bedre ut her de siste ukene. Må score flere mål fra distanse.

Angrep 5

CH Jagne og Ivar Sollie Rønning er nok på samme nivå som Elverums gode skyts nå, men må vise det over tid for å få sekseren på 2. divisjonsnivå. Kan avgjøre for Kamma søndag.

Trener 4

Kevin Knappen tar fortsatt ikke like mange poeng som Elverum, men han er på vei til å sette sitt preg på HamKam. Laget er blitt bedre både offensivt enn defensivt.

Totalt: 20

Elverum

Keeper 4

Fredrik Tervaniemi har ikke gjort noen feil bak et meget solid forsvar. Har hatt mindre å gjøre enn noen annen keeper i avdelingen.

Forsvar 6

Rebin Sulaka og Stian Lund har vært Elverums beste midtstopperduo noen gang. Backene Balstad og Eggen Persgård har bidratt begge veier.

Midtbane 5

Remi Svindland og Elmahdi Belchen har vært gode. Farid Rahim og Mtaka Simba har også vært sterke, men i denne lagdelen har bredden var stor. De har 7–8 mann som er omtrent like gode

Angrep 6:

De har mange målscorere. De har scoret nest mest i hele 2. divisjon. De har toppscoreren i avdelingen og har nå hentet toppscoreren til Nest-Sotra som startet med å score. Framover er Elverum meget habile.

Trener 5

Totalt: 26

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke