20. aug
 
Fansen vant 46.000 kroner på cuptapet

Publisert: 10.jun.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: HamKam-fansen gjorde det langt bedre i Valdres enn sitt eget fotball-lag. Til sammen skal fansen ha vunnet om lag 46.000 kroner på at deres egne helter overraskende tapte 2-1.

- Jeg har som prinsipp at jeg aldri spiller mot HamKam, men det var flere av de andre som var i Valdres som gjorde det og vant penger, sier leder for Briskebybanden, Uno Solberg.
Han velger å le av episoden, selv om det nok illustrerer at heller ikke HamKam-supporterne har full tro på laget. Noen dramatikk ser han ikke.
- Det er nok vanligere å spille på sitt eget lag. Forklaringen ligger nok i at mange av våre supportere er generelt sett veldig interessert i fotball og at de objektivt sett syntes oddsen var altfor høy. Men jeg må understreke at de samme supporterne som vant penger også var forbannet på vei hjem da vi var ute av cupen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke