20. aug
 
Nysigneringene kunne ikke hindre tap
Ørjan Børmark-By scoret i debuten, men Ranheim ble for sterke. Se video med målscoreren i vinduet over.

Publisert: 27.jul.2014 16:45
Oppdatert: 30.jul.2014 14:40

Med fire debutanter, og Martin Trøen som spilte sin første hjemmekamp var det et "nytt" HamKam som tok imot tabelltreer Ranheim på Briskeby i kveld. Flere nysigneringer til tross - det ble nok et tap for HamKam. Trønderne vant 3-1.

Scoring i debuten

Jørn Jacobsen fra Kjelsås, Ørjan Børmark-By fra Levanger, Mustafa Hassan fra danske Brøndby og junior Emil Stubsjøen debuterte. Børmark-By noterte seg for sin første scoring, og var frisk i sin første kamp.

- Det var moro å debutere, sa Børmark-By som ble kåret til hjemmelagets bestemann i sin første kamp, men som ikke tar av etter én scoring.

- Jeg er spiss, og jobben min er å score, sa han etter kampslutt. 

Fortjent tap

- I dag taper vi fortjent, etter at vi spiller på oss alt for mange kontringer imot. Ranheim scorer tre mål, og skaper mer enn oss, så det er ingen ting å si på det, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud som var fornøyd med hans nye spillere.

- Alle tre gjør en god jobb. De viser at det bor mye fotball i dem, det lover bra for framtida, sier Haagenrud.

Åsen-dobbel

Det var Ranheim som kom best i gang på Briskeby og tidligere Rosenborg-spiller Gjermund Åsen noterte seg for sin første av to scoringer allerede etter fem minutter. Kamma utlignet etter et flott angrep som Ørjan Børmark-By avsluttet perfekt etter 16 minutter.

Etter 1-1-scoringen roet kampen seg, og en lang periode med frispark, mange brudd i spillet og småskader var det bortelaget som tok ledelsen. Nok en gang var det Åsen som fikk æren av å sette ballen i mål etter innlegg fra høyre rett før pause.

Skadet kaptein

Etter at Jo Sondre Aas hadde lagt på til 1-3 etter pause kom nok en nedtur for Kamma. Kaptein, Fredrik Sjølstad ble liggende og måtte ut med en skade i kneet. Hvor alvorlig det er for Sjølstad kunne ingen si noe om etter kampen. Ranheim kontrollerte inn resten av kampen, og hadde få problemer med å ta med seg de tre poengene de kom for.

Det betyr at HamKam fortsatt er sist med sine 5 poeng, og at Ranheim fortsetter sin gode periode og ligger på tredjeplass.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke