18. aug
Viste seg fram: Kushtrim Maholli (t.v.) og Anders Nygaard fikk prøve seg på HamKam-trening torsdag.
Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Fem mann på prøvespill i HamKam
HamKam-trener, Kent Bergersen har kun ni mann på kontrakt, og er derfor på jakt etter ytterligere spillere.

Publisert: 29.jan.2015 17:30
Oppdatert: 29.jan.2015 18:48

HamKam er på jakt etter en spillerstall som er god nok til å kjempe i toppen av 2. divisjon.

Men med kun ni spillere på kontrakt har Kammas nye trener, Kent Bergersen en stor jobb foran seg. Torsdag var fem nye spillere på HamKam-trening for å vise seg fram.

Tidligere Alta-kaptein

Håvard Nome (24) var kaptein på fjorårets Alta-lag som slo følge med grønnbuksene fra Hamar ned i 2. divisjon. Den sentrale midtbanespilleren fra nord var den av prøvespillerne som markerte seg best på sin første trening.

Sammen med Nome var også disse fire på prøve:

Anders Nygaard (21) sentral midtbanespiller med fortid i FK Tønsberg og Birkebeineren. Kushtrim Maholli (25) kantspiller fra Sverige, har spilt i IS Halmia og Østsiden. Adam Larsson (25) midtstopper fra Sverige, har spilt i Mjällby, Keflavik og Umeå. Sigurdur Kristjansson (23) kantspiller fra Island. 

Vanskelig å kartlegge på èn trening

Bergersen var ikke kjent med alle spillerne fra før av, men fikk dannet seg et bilde av dem i løpet av treninga.

- Jeg kjenner ikke så mange spillere på dette nivået. Det var kun Håvard Nome jeg visste om fra før, resten har jeg fått tips på gjennom agenter, sier Bergersen som vil se de aktuelle spillerne et par ganger til før han bestemmer seg for om de får være med videre eller ikke.

- Det er vanskelig å vise seg fram på en trening. Flere av dem har reist langt, derfor vil jeg se de på trening fredag og i internkampen lørdag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke