18. nov
NY EPISODE: Ole Johnny Sundt, Anders Baasmo Christiansen og Kjetil Ånnevik
 
Fikk uventet gave av «EXIT»-skuespilleren: – Den ble gjemt bakerst i skapet
Skuespiller og hamarkamerat Anders Baasmo Christiansen er ukens gjest i podcasten «Stolthet & ære». Her snakker han om da han og sønnen fikk en uventet dåpsgave av skuespiller-kollega Tobias Santelmann.

Publisert: 23.okt.2019 10:12
Oppdatert: 23.okt.2019 12:26

HØR EPIOSDEN HER!

- Tobias Santelmann kom og skulle være litt morsom og ga sønnen min en ''Vålerenga-body'' i fødselsgave, den la jeg bakerst i skapet så dama mi aldri skulle finne den, sier Baasmo Christiansen.

- Er det mye fotballrivaleri innad i skuespillermiljøet?

- Det er jo veldig mye Vålerenga-folk jeg må hanskes med,  men dama mi er jo fra Bodø, så svigerfaren min kom med et Bodø/Glimt-skjerf her også. Det er jo mer lov, men jeg gjemte det også ja, sier hamarsingen. 

Ellers snakkes det litt om Anders sin fotballkarriere med Pål Johnsen, filmen Buddy som fikk HamKam på kartet og veien videre for de grønnhvite. 

HELE EPISODEN FINNER DU HER


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke