24. jun
Emil Dahle er ønsket av flere klubber, blant annet fra Allsvenskan og norsk eliteserie.
 
Flere vil ha Dahle
Emil Dahle vil være sikker at på Bryne vil satse før han eventuelt signerer kontrakt. Nå har nyopprykkede Stabæk også meldt sin interesse for spilleren.

Publisert: 08.nov.2013 15:22
Oppdatert: 31.mar.2014 18:41

- Det som er viktig for meg nå er å gå til en klubb som spiller i eliteserien eller en klubb som har klare ambisjoner om å gjøre det etter neste sesong, sier Emil Dahle til Aftenbladet.no

Nær overgang

I august var midtbanespilleren svært nær en overgang til Bryne, men avtalen strandet på kompensasjonen HamKam krevde for spilleren.

- Jeg hadde veldig positive samtaler med Gaute Larsen. Det er en trener som har mange av de samme tankene som jeg selv har, sier Dahle.

Etter sesongen har det ikke vært så mye kontakt mellom partene.

- Jeg har ikke snakket med Bryne etter sesongen, men forsto det slik at Bryne ville komme tilbake med et tilbud, sier Dahle.

Ettertraktet

Han har også fått konkrete tilbud fra andre klubber, og det er interesse både fra klubber i Allsvenskan og norsk eliteserie. Blant annet fra nyopprykkede Stabæk. Det bekrefter trener Petter Belsvik til avisen Østlendingen.

- Det blir totalpakken som avgjør både i forhold til den sportslige satsingen til klubben og min rolle i laget, sier Dahle.

- Hvor på banen trives du best?

- Jeg er en offensiv anlagt midtbanespiller, og jeg liker å ha mye ball og være med å styre det offensive spillet, sier Dahle.

Denne sesongen er han toppscorer i HamKam med 9 mål. Han har også åtte målgivende pasninger.

- Det er kjedelig å vente for lenge og tenke for mye på slike valg, så jeg er innstilt på at bestemme meg i løpet av november, sier Dahle.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke