18. aug
SPORTSSJEF: Jostein Flo.
 
Flo tror det kan komme flere fra Strømsgodset til HamKam

Publisert: 24.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ole Amund Sveen returnerer til Strømsgodset etter sesongen, men det kan komme flere spillere fra Drammen til HamKam.
HA-sporten var i går i kontakt med Strømsgodsets sportslige leder, Jostein Flo, for å høre hvilke planer serielederen har for Ole Amund Sveen.
- Han skal tilbake til Strømsgodset etter sesongen, fastslår Flo.
- Ole Amund er en spiller vi satser på, og vi liker at han har gjort en god figur i HamKam.
- Kan han være aktuell for et nytt utlån neste sesong?
- Vi har flere spillere som kan utvikle seg gjennom utlån, og jeg tror ikke Ole Amund er den siste spilleren vi låner ut til HamKam. Vi henter inn igjen dem som er på lån, og rett før deadline på overgangsvinduet, ser vi på stallen og vurderer hvem som skal være med oss og hvem vi skal låne ut, sier Jostein Flo, som tidligere har hentet Marcus Pedersen og Thomas Lehne Olsen på overgang til Drammen-klubben.
HamKam-trener Vegard Skogheim synes Ole Amund Sveen har gjort et positivt inntrykk, men har ikke snakket med Strømsgodset, og vet ikke hvor aktuelt det er med Sveens framtid på Briskeby.
Når det gjelder senere utlån, sier Skogheim at han er åpen for alt som kan gjøre HamKam bedre, men at klubben selv naturligvis må vurdere hva slags spillere de trenger.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke