15. des
 
Nytt Kamma-tap da Bryne ble for sterke
Brynes Oddbjørn Skartun scoret to og senket HamKam på Briskeby.

Publisert: 04.mai.2014 12.48
Oppdatert: 04.mai.2014 17.47

(HamKam-Bryne 0-2)

Rett etter en god HamKam-mulighet, kontret Bryne HamKam i senk i det 40. spilleminutt og gikk opp i ledelsen. Oddbjørn Skartun var målscorer, etter det som kan karakteriseres som svakt forsvarsspill.

Fram til målet kom hadde spillet vaklet fra side til side, uten at noen klarte å sette preg på kampen. 

Resultatet sto seg ut den første omgangen, i det som var jevnspilte 45 minutter på Briskeby. Tore Andreas Gundersen og Magnus Sylling Olsen var fremme med hver sin mulighet for Kamma, som like greit kunne ledet til hvilen. 

- Jeg synes gutta jobber godt og at det har vært en jevn omgang. Begge lag har 2-3 sjanser hver, sier Ivar Rønningen til HA-sporten i pausa. 

Midtveis inn i den andre omgangen kan man heller ikke si seg vitne til et fyrverkeri. Der lagene i første akt i det minste kom til noen muligheter, gjorde de ikke det i den andre omgangen. 

Grep ble gjort, uten at situasjonen ble endret av den grunn. Noen få muligheter ble skapt, men det virket hele vegen som at Bryne hadde kontroll på at alle tre poengene skulle bli med hjem til Jæren. 

Etter hvert kom også Brynes andre mål for dagen. Også denne gangen var det Skartun som sto for fulltrefferen, etter å ha blitt spilt fri på lengste stolpe. Han hadde bare å trille inn kula bak en sjanseløs Lars Øvernes i Kamma-buret. Dette skjedde etter 86 minutter og ble spikeren i Kamma-kista.

Dermed ligger HamKam nå helt sist i 1. divisjon med én kamp mer spilt enn lagene rundt seg på tabellen. 

FØR KAMPEN

HamKam (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Christophe Psyché, Håkon Aalmen, John Anders Rise - Pekka Lagerblom, Viktor Adebahr, Aziz Idris - Magnus Sylling Olsen, Tore Andreas Gundersen, Ibrahim Fofanah.

Benken: Emil Holst, Christian Wirstad, Torgeir Strand Osmo, Heidar Geir Juliusson, Henrik Lehne Olsen, Daniel Bekkevold.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke