20. aug
SISTE INDRE: Vegar Bjerke i siste indre i test på Briskeby. Lagkameratene Juha Pasoja, Knut Henry Haraldsen og John Anders Rise er b lant flere som følger med.
 
Førsund foran Karekezi
Arnar Førsund «vant» foran Olivier Karekezi, Srdjan Urosevic og John Anders Rise da HamKam-spillerne løp 5000 meter på tredemølle i går.

Publisert: 08.mai.2008 13:24
Oppdatert: -
HAMAR: HamKams venstrekant John Anders Rise var klar ener på 5000-metertesten i vinter. I går ble han slått av tre mann og løp et minutt dårligere enn i vinter.
- Ikke i dårligere form
- Det betyr ikke at jeg er i dårligere form enn i vinter. Jeg er fremdeles halvannet minutt under kravet, sier Rise, som skal ha løpt 5000 meter på 17.36 på tredemølle i går. I januar løp han på 16.40 og var klart best.

Rise spilte ikke bra mot FFK og ble tatt ut i pausen.
Han var heller ikke med i U21-troppen som ble offentliggjort i går.

Ikke mange testet
- På grunn av skader og 3. divisjonskamp mandag kveld, ble ikke så mange testet i går. John Anders Rise, Arnar Førsund, Srdjan Urosevic og Olivier Karekezi var veldig bra, sier Arne Erlandsen.
- Denne testen er ikke noe mål på hva spillerne kan prestere ute på banen. Den betyr ikke mer enn det det å putte ballen i mål, sier Erlandsens assistent, Vegard Skogheim.
På grunn av en vond hæl, løp Vegar Bjerke en sjuminutters test på Briskeby.
Han klarte 1710 meter.
- Helt OK, mente Vegar.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke