18. aug
I DIALOG: Hverken Tobias Ødegård (t.v.) eller Truls Jevne Hagen (t.h.) har signert nye avtaler med HamKam. Ifølge klubben slev er det kun Jevne Hagen av de to som de per i dag er i dialog med.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Fortsatt ikke signert
Truls Jevne Hagen har signalisert at han ønsker å fortsette i HamKam, og klubben vil beholde Moelven-gutten. Men fremdeles er de et stykke unna enighet.

Publisert: 23.des.2016 21:53
Oppdatert: 23.des.2016 21:57

Truls Jevne Hagen har vært i HamKam i hele sin seniorkarriere, og klubben ønsker å beholde høyrebacken også neste sesong.

Men enn så lenge har ikke partene kommet til enighet.

– Han har lyst til å bli, og vi vil at han skal bli. Så må vi finne ut om det økonomiske tilbudet blir bra nok. Foreløpig er vi ikke helt i mål, forteller styremedlem Kai Kristiansen.

I dialog

På spørsmål om han tror de kommer til enighet før jul, svarer Kristiansen:

– Det hørtes ikke sånn ut torsdag. Men han vil fortsette og vi vil ha ham med videre. Så det er et godt utgangspunkt, sier han.

Jevne Hagen selv er positiv til å fortsette i HamKam.

– Vi er i dialog. Jeg har ikke regnet så mye på sannsynligheten for at jeg fortsetter, men det er en sjanse for at jeg fortsetter, sier Jevne Hagen, som forteller at de ikke er så langt unna hverandre.

– Nei, jeg vil ikke si at vi er så langt unna. Vi er bare ikke helt enige enda, forklarer han.

Vil fortsette i Kamma

Midtstopper Tobias Ødegård har signalisert at han ønsker å fortsette i HamKam.

Ifølge midtstopperen har han fått beskjed om at han skal få et tilbud fra klubben.

– De har sagt at de skal tilby meg noe, og det er egentlig det eneste, forteller Ødegård.

Midtstopperen ønsker ikke å kommentere om det er andre klubber som også har vist interesse for ham. Og han mener heller ikke det skal mye til for at han fortsetter i Kamma.

– Først og fremst må de få ut fingeren. Jeg vet ikke om de tar underskriften min for gitt eller hva det er, men det går litt sakte framover. Det tror jeg det er flere som har kjent på, at ting tar tid. Men de har sikkert en del spillere de skal få på plass, så det er kanskje forståelig, sier Ødegård.

Kai Kristiansen forteller at klubben imidlertid ikke har bestemt seg for om de ønsker å beholde Ødegård neste sesong.

– Han er en av dem som ikke har hørt noe fra oss. Han trente med HamKam ut november, og har gitt uttrykk om at han vil fortsette, forteller Kristiansen.

– Jeg har ikke pratet med ham, men Kevin har det. Det kommer ikke til å komme noe tilbud til ham før jul. Han får ikke noe tilbud av oss riktig enda, for vi er ikke sikre nok enda, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke