25. jun
GLAD: Chris Twiddy jubler sammen med støtteapparatet.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
HamKam banket Stjørdals-Blink
4-1-seier i Chris Twiddys comeback som hovedtrener.

Publisert: 07.mai.2016 15:35
Oppdatert: 07.mai.2016 18:33

Chris Twiddy fikk en solid seier i sin første kamp som trenervikar etter at Kent Bergersen ble løst fra kontrakten tidligere i uka. Det var aldri noen tvil om at poengene skulle bli igjen på Briskeby.

rask scoring

Spissen Ivar Sollie Rønning var våken da Jonas Følstad spilte ballen for svakt tilbake til målvakt Jørgen Vordal, og spissen kunne enkelt sette inn 1-0.

HamKam fortsatte å dominere, og etter 23 minutter måtte Vordal plukke en ny ball ut av nettet. Emil Dahle, Marius Hagen og Thobias Ndungu kombinerte vakkert på venstresiden, og sistnevnte fikk stå umarkert og heade ballen i bue over keeperen og inn fra om lag 14 meter.

- Vi gjør en veldig god omgang. Venstresiden vår fungerte utrolig bra, sier Chris Twiddy, som ønsket å se et aggressivt Kamma-lag.

- Vi snakket om å sette høyt press, være direkte, og det synes jeg vi klarte bra. Gutta jobbet og kjempet, og det var morsomt å se, sier han.

Semou-goal

HamKam kom ut som sultne løver etter hvilen, og det tok knappe to minutter før spikeren var satt i kista. Nicholas Mickelson og Truls Jevne Hagen doblet på høyresiden, og på 16-meterstreken lurte Franck Semou. Han fikk et flott innlegg, som han satte sikkert ned til venstre for Vordal.

Ivar Soille Rønning satte inn sitt andre for kvelden etter 51 minutter, og det bidro til at resten av kampen ble en transportetappe.

Lars Martin Husby reduserte på corner på tillagt tid, men uten at HamKam-laget brydde seg nevneverdig om det.

- Dette var veldig deilig, sier Twiddy.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabre, Tobias Skovgaard - Marius Hagen, Franck Semou - Nicholas Mickelson, Ivar Sollie Rønning, Emil Dahle - Saihou Jagne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke