22. jul
 
fotballrapport

Publisert: 21.jul.2008 06:05
Oppdatert: -
Terningkast 3
Tromsø - HamKam 2-1 (1-1)
TROMSØ: 14. serierunde, eliteserien, søndag.
Alfheim stadion.
5311 tilskuere.
Mål: 0-1 Olivier Karekezi (8; Lang ball fra Arnar Førsund opp mot Roman Kienast, som slår Tore Reginiussen i lufta og header ned til Karekezi, som banker ballen vakkert i lengste med vrista.), 1-1 Morten Moldskred (11; Ivar Rønningen feilvurderer en ball gjennom, og Moldskred kan bare trille ballen i det tomme nettet), 2-1 (83; Elendig press på ballfører og Ruben Yttergård Jensen får all verdens tid og rom til å vri ballen i det lengste hjørnet).
Målsjanser: 6-3 (2-2).
Cornere: 8-7 (2-4).

Gult kort: Tom Høgli, Tromsø. Tommy Øren, HamKam.
Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås 5 poeng.HAMKAMs LAG (4-4-2):
Ivar Rønningen 4
Arnar Førsund 4
Juha Pasoja 5
Knut Henry Haraldsen 4
Marcus Pedersen (fra 90.)
Vegar Bjerke 4
Marius Gullerud 4
Adem Güven (fra 71.)
Jan Michaelsen 5
Srdjan Urosevic 4
John Anders Rise (fra 63.)
Tommy Øren 5
Roman Kienast 4
Olivier Karekezi 6

TROMSØs LAG (4-4-2): Sead Ramovic - Tom Høgli, Tore Reginiussen, Miika Koppinen, Hans Åge Yndestad - Tommy Knarvik, Helge Haugen, Joel Lindpere, Douglas Sequeira - Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.KAMPEN: Fin åpning av HamKam, som så ut til å kose seg ute på gressmatta. Litt rufsete helt bakerst, men grei kontroll på Tromsø. Ville og turte ha ballen og da blir det lettere å spille fotball. Da Olivier Karekezi banket inn det flotte ledermålet, virket det som HamKam var på vei mot en sterk kamp. Så klønet Ivar Rønningen det til bare minutter senere, og det var begynnelsen på nedturen for de grønnkledde. Etter hvilen var aggressiviteten og intensiteten borte, og Tromsø skapte etter hvert et sånn trykk, at det bare var et tidsspørsmål før vinnermålet skulle komme.PLUSS: Så bra ut i innlendingen. Større vilje og selvsikkerhet i spillet enn på lenge. Olivier Karekezi med en god kamp, toppet det hele med en kanonscoring. Rønningen spiller seg stort opp og har flere viktige og gode redninger.

MINUS: Virker slitne utover i kampen. Lar Tromsø ta fullstendig over. Virker engstelige. Ivar Rønningens utrusning er ikke bra nok.OBS: Neste kamp er hjemme mot bunnrival Lillestrøm, søndag.

HA: Stein-Erik Stormoen
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke