21. jun
 
Fra utskjelt til helt
Søndag ble Svein-Erik Edvartsen utskjelt etter at han dømte straffe til Tromsø på en holding bare han så. I går kom bildet som bekreftet at han gjorde rett. Da var Edvartsen plutselig helt.

Publisert: 08.apr.2008 15:08
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg var hele tiden trygg på at jeg gjorde rett. Men det er godt at bildet kom. Det underbygger min avgjørelse, sier Edvartsen til HA-sporten.

Vålerenga raste mot Edvartsen, etter at han dømte straffe da Dan Thomassen holdt Miika Koppinen. På tv-bildene var det vanskelig å se om det var korrekt og situasjonen ble kraftig debattert i fotball-Norge søndag og i går.
- Hele situasjonen ble litt spesiell. Men jeg hadde uansett kommet til å stå for avgjørelsen. Jeg var godt plassert og så tydelig at nummer 16 (Thomassen) holdt. Jeg var hundre prosent trygg på min avgjørelse, hvis ikke hadde jeg ikke dømt.
Edvartsens navn har vært diskutert hyppig den siste tiden, etter at Arild Stavrum gikk ut og omtalte Svein Oddvar Moen og Edvartsen som dommere som oppsøker trøbbel. Nå kunne Hamar-dommeren benyttet anledningen til å slå tilbake mot kritikken, men forholder seg rolig.
- Som jeg sa, jeg var trygg på at det var holding og dømte på det jeg så. Det er en forutsetning. Vi må dømme på det vi ser, og jeg er sikker på at alle dommere i Tippeligaen ville dømt om de så det samme. Vi kan ikke basere oss på at stillbilder eller levende bilder i etterkant. Men det er godt at beviset på at jeg gjorde rett kom, sier Edvartsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke