9. des
 
Spillerne møter styret fredag formiddag
John Anders Rise tror mange holder avgjørelsen inne til etter dialogen.

Publisert: 10.jul.2014 23.51
Oppdatert: 11.jul.2014 06.15

Torsdag kveld trente HamKam for første gang siden tidenes mest turbulente sommerferie på Briskeby. Selv om klubbens egen finanskrise har preget spillernes fotballpause, opplevde John Anders Rise, som er tillitsvalgt i gruppa, høstsesongens første økt som positiv.

- Det var en fin økt med godt humør, oppsummerer venstrebacken i videointervjuet over.

Svein Inge Haagenrud, som torsdag var tilbake som hovedtrener etter Peter Sørensens exit, skal ha ære for den fine stemninga på Briskebys kunstgress.

- Svein Inge sa før vi begynte at vi kan irritere oss og ha fokus på noe helt annet, men når vi først går ut her, skal vi ha fokus på å ha det gøy og holde oss i form, forteller Rise.

Møte fredag formiddag

Fredag formiddag møtes spillerne, trener Haagenrud og klubbens styre på Briskeby. Da kan mange avgjørelser falle.

- Vi skal ha et møte i morgen med styret og få info rundt prosessen. Så skal vi ha individuelle samtaler, så får vi ta det derfra, sier Rise, som ikke vil avsløre noe om egen eller andres framtid i HamKam-drakta. 

Den venstrebente evighetsmaskina tror mange ser an situasjonen i det lengste.

- Jeg tror de fleste avventer og ser hva vi får av info i morgen. Vi skal snakke med Haagenrud og styret, så får vi se hva resultatet blir, sier Rise hemmelighetsfullt.

Følg siste nytt fra Briskeby på h-a.no i morgen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GOD STEMNING: HamKam-tillitsvalgte John Ander Rise forteller om godt humør på HamKams første trening etter sommerferien. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke