20. aug
SCORET: Her setter Saihou Jagne inn HamKams redusering mot Mjøndalen, men det holdt ikke for grønnbuksene.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Friskt innhopp av småsyke Jagne
Saihou Jagne har vært sjuk store deler av uka, men mot Mjøndalen kom han inn og ga HamKam ny giv.

Publisert: 13.mar.2016 16:48
Oppdatert: 13.mar.2016 16:47

Han måtte stå over mye av HamKams treningsleir grunnet sjukdom. I dag startet Saihou Jagne (CH) på benken mot Mjøndalen, men kom inn og fikk den siste halvtimen på topp for grønnbuksene.

- Jeg har vært sjuk, men er bedre nå. Det var godt å få et innhopp i dag, sier Jagne.

Plaget Mjøndalen-forsvaret

HamKam slet med å skape sjanser mot et kontrollerende Mjøndalen, men de siste 10 minuttene vasket Jagne fram tre gode muligheter på egenhånd da bruntrøyene ledet 2-0.

Først utnyttet han et svakt tilbakespill fra vertene. Svensk-Gambieren prøvde å runde Mjøndalen-keeper Ivar Andreas Forn, men ble felt og fikk straffe.

Dessverre for Kamma bommet Mikkel Gran Frankmo fra ellevemeteren, men Jagne var ikke ferdig med å terrorisere hjemmelagets forsvarsfirer.

To minutter senere dro hans seg fri, og parkerte Morten Sundli ute på høyresiden. Alene med Forn satte han ballen sikkert inn i nettet.

- Jeg fikk avslutte med høyrefoten, og da er jeg sikker, sier Jagne.

For fire minutter før slutt fikk spissen muligheten til å utlikne. Nok en gang ble han spilt fri i bakrommet, men denne gangen gikk avslutningen en halvmeter utenfor.

- Jeg måtte avslutte med venstre, og dessverre gikk den ikke inn, forteller spissen.

- En konstant trussel

Spissen ser bare bedre og bedre ut, og HamKam-trener Kent Bergersen har stor tro på angriperen, bare han kommer seg i form.

- Du ser når CH kommer inn i dag er han en konstant trussel. Han gir oss mer trøkk på topp. Nå må han bare komme seg i form, men det rekker han før seriestart, sier Bergersen, som mener lagets avslutning på kampen var viktig for selvtilliten.

- På 2-0 så det ikke så lyst ut, men med de sjansene vi skapte og målet vi scoret på slutten kan vi dra herfra med en litt bedre følelse, sier Bergersen etter 2-1-tapet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke