23. okt
TRENER ALTERNATIVT: Kristoffer Hagen trener, men ikke med ball. Han frykter at resten av sesongen ryker på grunn av hofteskaden.
 
Frykter han er ute resten av sesongen
Kristoffer Hagen (22) sliter med den ene hofta, og i verste fall er han ute resten av sesongen.

Publisert: 25.jun.2013 04:13
Oppdatert: -

Trolig er det snakk om en menisklignende skade i hofta. Fredag var HamKam-spilleren inne til undersøkelse hos Erik Rosenlund, som er lege på Volvat i Oslo. Han er også tilknyttet Vålerenga.

To smeller mot FFK

- Han mente med 95 prosent sikkerhet at det var en menisklignende skade i hofta, og høyst sannsynlig blir det operasjon. Han hadde vært borti lignende skader tidligere. Det er en fotballrelatert skade, sier Kristoffer Hagen, og fortsetter:
- Jeg kan være ute for resten av sesongen, og det vil i tilfelle være veldig kjedelig og utrolig surt.
Han merket at det murret litt rett før Fredrikstad-kampen.
- Etter to minutter i Fredrikstad-kampen strakk jeg meg etter en ball, og da kjente jeg det. Etter hvert smalt jeg inn i stanga også, og måtte ut på grunn av det. Men jeg måtte nok gitt meg på grunn av hofta etter hvert uansett. Du kan si at det ble en dobbel smell i den kampen. Nå klarer jeg ikke å løfte beinet skikkelig.

Sprekk i bruskskive

HamKams fysioterapeut, Kim Westad, kommenterer skaden slik:
- Det er snakk om en sprekk i ei bruskskive i hofta, og det er en type meniskskade. Ikke i kneet, men i hofta. Vi skal ta en MR-undersøkelse tirsdag for å se omfanget av skaden. Det kan bli operasjon, sier Westad, og legger til:
- En slik skade tar tid å lege.

Hatt trøbbel med kneet

Kristoffer Hagen har vært skadeplaget. Han har trøblet mye med det ene kneet, senest forrige sesong. Han ble skadet i kampen mot Tromsdalen borte forrige sesong.
- Jeg hadde hatt tre operasjoner i det samme kneet før det. Jeg føler at jeg har hatt min dose med skader nå, sier midtbanespilleren.
Kim Westad forteller at Hagen har vært igjennom meniskoperasjoner i kneet. I tillegg er det blitt operert bort en kul.
- Kneet har fungert veldig bra nå, og jeg ser ingen sammenheng mellom kneproblematikken som har vært og skaden i hofta. Skaden i hofta var akutt, sier fysioterapeut Kim Westad.
- Det er alltid kjedelig med skader, og det er alltid verst for den som er skadet. Det er uansett viktig å trene seg skikkelig opp igjen, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke