23. jul
Det ble Nest-Sotra-jubel mot HamKam.
 
Furdal sørget for Nest-Sotra-fest
De nyopprykkede har fått en drømmestart i 1. divisjon.

Publisert: 13.apr.2014 18:16
Oppdatert: 13.apr.2014 20:17

Nest-Sotra – HamKam 3-1

ÅGOTNES (bt.no): Nest-Sotra imponerte de 1056 fremmøtte på Ågotnes søndag. Med frisk og kjapp angrepsfotball vant de grønne en fortjent seier over gjestene fra Hamar.

Nest-spiss Steffen Skålevik startet moroen, uten å gjøre så mye annet enn å følge en lang ball i bakrom etter syv minutter. HamKam-keeper Lars Øvernes kom ut og klarerte rett i Skålevik, slik at ballen spratt direkte i mål.

Men også HamKam hadde sine forsøk i innledningen. Martín Sanchez Olsen i Nests mål reddet glimrende ved et par anledninger, men måtte til slutt gi tapt. Fredrik Sjølstad satte inn 1-1 etter 18 minutter etter litt klabb og babb i hjemmelagets felt.

Det hindret ikke Nest i å fortsette å produsere sjanser, og etter en halvtime fikk de uttelling etter en pen kontring. Ballen endte hos Johnny Furdal, som satte inn 2-1 fra kort hold.

I starten av andre omgang gikk Petter Martinsen i bakken i HamKams felt og fikk straffe, men Thomas Kleppe traff målvakten med sitt forsøk fra elleve meter. Etter dette fortsatte Nest å styre spillet, og produserte også de farligste sjansene.

Et snaut kvarter før slutt fikk Nest-kaptein Ruben Hetlevik sitt andre gule kort. Men selv med én mann mer maktet ikke HamKam å skape det store, og i det 82. minutt punkterte Johnny Furdal kampen med sitt andre mål for dagen. Dermed kan Nest juble over en drømmestart i 1. divisjon.

SPORTSDØGNET:

Sportsdøgnet 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke