20. aug
Ferdige: Styreleder i HamKam, Morten Kristiansen (t.h.) og styremedlem Mari Skjærstad har begge gitt beskjed om at de ikke ønsker å beholde sine styreverv i HamKam. Kristiansen er foreslått som styremedlem av valgkomiteen. Skjærstad trekker seg helt ut.Foto: Mattis Røhne
 
Gamle helter overtar
Førstkommende onsdag har HamKam sitt årsmøte. Da vil tidligere A-spillere overta styringen av klubben.

Publisert: 20.feb.2015 06:26
Oppdatert: 20.feb.2015 07:37

Det har lenge vært kjent at leder Morten Kristiansen ikke lenger ønsker å fortsette som leder.

I valgkomiteens forslag er Kristiansen foreslått som ordinært styremedlem.Mari Skjærstad sto sammen med Kristiansen i skuddlinjen da klubben slet som verst i 2014. Hun er ikke på valg, men har likevel valgt å frasi seg vervet sitt allerede nå.Det samme har styrets sportslige leder, Mads Brannstorph, valgt å gjøre, mens Jonas Waldeland ikke stiller til gjenvalg.

Tidligere spillere inn

Valgkomiteen i HamKam har tre tidligere A-spillere i sin innstilling til nytt styre.

Truls Nordby Johansen (43) blir foreslått som ny styreleder.Nordby Johansen spilte for HamKam i 1990 og -91 og bor i dag i Heggedal i Asker kommune. Han eier et bemanningsbyrå.- Jeg er glad i HamKam og har noen av mine beste venner fra tida som spiller i klubben. Dersom jeg kan bidra til å få klubben tilbake vil jeg gjerne være med, sier Truls Nordby Johansen som utelukker at han vil flytte til Hamar.

Krimsjefen som nestleder

Tidligere spiss, Stein Arne Ingelstad (44), er også på vei inn som styremedlem.

Hvilken rolle han skal ha er ikke avklart, men det er neppe usannsynlig at han kan få det sportslige ansvaret i 2. divisjonsklubben.Som nestleder foreslår valgkomiteen Rune Strand.Krimsjefen i Hamar har de siste årene vært engasjert som spillerutvikler i yngres, og har selv spilt noen A-kamper for klubben.Styremedlemmene Ivar Kampenhøi og Audun Mathisen er ikke på valg.Årsmøtet avholdes 25. februar.

 
Leder: Truls Nordby Johansen er valgkomiteens forslag til ny leder i HamKam.Foto: Privat
Nestleder: Krimsjef i Hamar, Rune Strand, kan bli HamKams nye nestleder.Foto: Terje Midttun
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke