11. des
 
3-0 til Ull/Kisa
HamKam tapte borte mot Vegard Skogheims gutter.

Publisert: 27.feb.2016 12.49
Oppdatert: 27.feb.2016 15.02

Ull/Kisa åpnet kampen best, men det var HamKam som skapte de største mulighetene. Marius Hagen, Saihou Jagne og Valentin Blaka hadde vært sin sjanse, og størst var muligheten til Hagen.

Han fikk ballen på 12-13 meter, dro seg fri og skjøt et hardt skudd. Målvakten fikk akkurat en hånd på ballen og slo den over tverrliggeren.

Etter 28 minutter scoret Ull/Kisa på en feilpasning fra Emil Holst. Keeperen spilte kula ut, men traff kun Ole Kristian Langås. Han fikk sette ballen inn fra rundt 25 meter. En skikkelig brøler fra Holst.

-Vi spiller bra i de første 60 minuttene, men blir slitne og spiller bort ballen for enkelt, sier Bergersen, som skryter av Lehne Olsen.

- Henrik spiller bra på midten, og han var god så lenge han orket.

Aas-scoring

Det tok ikke lang tid før Ull/Kisa doblet sin ledelse. Den tidligere Eidsvold Turn- og Kongsvinger-spilleren Christian Aas klemte ballen inne fra om lag 12-13 meter da han fikk stå umarkert i boksen. 

Fem minutter før slutt satte vertene inn sin tredje for dagen, og vanskelig gikk til umulig for gjestene. Langås fikk curle ballen ned i det lengste hjørnet.

- Det er skuffende at vi slipper inn tre mål. Forsvaret er den lagdelen som har spilt lengst sammen, og da er det for dårlig å slippe til tre mål, sier Bergersen.

før kampen:

Klokka 13.00 ble kampen mellom Ull/Kisa og HamKams sparket i gang

HamKam har fått flere spillere tilbake fra skader, og det gleder Kent Bergersen seg over.

- Det er godt for oss å få tilbake spillere. Det gjør at vi kan stille med det laget vi håper å kunne bruke etter hvert, sier han.

Assistenttrener Tom Jacobsen håper at laget kan spille sitt eget spill.

- Vi håper å beholde ballen, men er forberedt på å måte løpe mye uten ball. Da må vi løse det så godt som mulig, sier han.

HamKams lag (4-4-2): Emil Holst.

Truls Jevne Hagen, Francois Yabre, Tobias Ødegård, John Anders Rise.

Rytis Leliuga, Marius Hagen, Henrik Lehne Olsen, Nicholas Mickelson.

Sahiou Jagne, Valentin Blaka.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke