15. des
Effektiv: Tore Andreas Gundersen var banens gigant mot Nybergsund og noterte seg for fire mål. Her sklir han inn 1-0.FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Gledet seg over giftig Gundersen
Tore Andreas Gundersen scoret fire mål mot Nybergsund i går, og mener alt ligger til rette for at 2014 skal bli en sterk sesong.

Publisert: 11.mar.2014 04.13
Oppdatert: -

HamKams nummer åtte har hatt en skadefri oppkjøring for første gang på så lenge han selv kan huske.
På trening scorer Gundersen bøttevis med mål, og i går noterte han seg for fire fulltreffere da Nybergsund ble et par hakk for små. Flisa-gutten er optimist foran den kommende sesongen.

Skadefri

Fjoråret ble ikke optimal for spissen, som kun scoret fem ganger i 1. divisjon.
- I oppkjøringen til denne sesongen har jeg gått skadefri hele tiden. Det har gitt meg muligheten til å jobbe slik jeg burde på treninger. Jeg har lagt et godt grunnlag for sesongen. Både jeg og laget er i rute for en god sesong, sier Tore Andreas Gundersen.
I kampene på La Manga måtte han finne seg i å havne utenfor startoppstillingen. Mot Nybergsund spilte han fra start, og viste seg tilliten verdig.
- Jeg har større mål enn bare å ha en plass i laget. Jeg skal være med å bidra, sier Gundersen bestemt.

Fornøyd Skogheim

Vegard Skogheim var fornøyd med en hel del i 4-2-seieren over Nybergsund.
Spesielt Tore Andreas Gundersen.
- Gundersen gledet meg selvsagt veldig, sier Vegard Skogheim.
- Det er bra for ham og bra for laget at han scorer mye mål. Mot Sundet var han flink til å komme i riktig posisjon i riktig tid. Han har jobbet hardt på trening, og hvis han fortsetter med det vil målene fortsette å komme, sier Skogheim.
Hovedpersonen selv kan ikke huske sist han scoret fire mål i én og samme kamp.
- Nei, jeg husker ikke det. Denne kampen ga meg et skikkelig løft. Som spiss trenger jeg selvtillit for å score mål, og jeg skaffet meg mer av det i dag. Så må jeg opprettholde formen til alvoret begynner, sier han.

Nybergsund sjanseløse

HamKam gikk ut i hundre og ga Nybergsund bakoversveis. Etter ni minutter scoret Tore Andreas Gundersen og Kamma sitt første mål, og i det 18. spilleminutt la de på til 2-0.
Erik Brenden reduserte til 2-1 før Gundersen scoret to strake til 4-1. Sundet fikk et trøstemål mot slutten slik at resultatet altså endte 4-2 til HamKam.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke