9. des
GOD 16-ÅRING: Mats Kristiansen scoret et mål, og spilte en god kamp.
 
God blanding av ungt og rutinert
HamKam - Nordre Land 4-1 Med fem A-spillere og seks juniorspillere til start, var det en herlig blanding av ungt og rutinerte spillere til start. Mangel på samspill er nok en av årsakene til at det ikke ble flere mål.

Publisert: 27.mai.2008 06.01
Oppdatert: -
HAMAR: Etter en til dels jevntspilt første omgang, satte HamKam på et gir til. Det var nok til at Nordre Land ble statister i andre omgang.
God 16-åring
Det er mange unggutter som vil vise seg fram, når de først får sjansen, med flere A-spillere på laget. Mats Kristiansen (16) var en av dem. Fra sin sentrale midtbaneposisjon, spilte han en god kamp. Etter 14 minutter fikk han ballen på 20 meter, og skjøt lærkula rett i vinkelen. Bedre kan det ikke gjøres. I tillegg til målet, brukte han innsiden av hodet i de fleste situasjoner.
Plaku bedre og bedre
Sebino Plaku som ennå ikke har spilt på A-laget, nærmer seg storformen. I går var han piggere enn på lenge, og jobbet godt i de 82 minuttene han spilte.

Ett mål, godt spill og flere gode skudd, gjør at han børe være med i diskusjonen om en plass på A-laget.
Med Juha Pasojas tredje gule kort i søndagens kamp mot Lillestrøm, åpner det for spill på Knut Henry Haraldsen eller Frode Bjørnevik. Deres prestasjoner i gårsdagens kamp var rimelig like, så treningene framover, kommer til å avgjøre hvem som starter mot Vålerenga.

fotballfakta
Terningkast 4.
HamKam - Nordre Land 4-1 (1-1)
Børstad kunstgress. Seriekamp i 3. divisjon avdeling 7.
60 tilskuere.
Mål: 1-0 Mats Kristiansen (14), 1-1 Tore Berglund (38), 2-1 Sebino Plaku (52), 3-1 Kjetil Martinsen (53), 4-1 Pål Strand (60), 4-2 Frank Sveum (88).
Ingen gule kort.
Dommer: Jan Birger Hammerdal, Faaberg.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Schjerve - Joakim Johansen, Knut Henry Haraldsen, Frode Bjørnevik, Lars E. Wien - Niklas Solhaug, Truls Hagen, Mats Kristiansen, Pål Strand - Sebino Plaku (Morten Meland fra 82.), Kjetil Martinsen (Christopher Snekkervik fra 70.)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke