25. jun
Terje Kojedal
 
Gode råd fra gamle stjerner - Savner gode dødballer - Mangel på innsats - Må ha det litt moro - Tette igjen bakover - Ikke spark treneren - Midtbanen for dårlig
Terje Kojedal, Tore Antonsen, Viggo Sundmoen, Leif Henning Asla, Cato Erstad og Tor Arne Granerud. Seks gamle HamKam-stjerner, som vet hvordan det føles å ligge sist i toppdivisjonen og som gir Arne Erlandsen gode råd i dag. Vi stilte dem samme spørsmål: 1. - Hvordan skal HamKam klare å overleve i eliteserien? 2. - Tror du at de unngår nedrykk?

Publisert: 08.jul.2008 06:02
Oppdatert: -
Tor Arne Granerud, toppscorer i eliteserien i 1982, fast venstrewing i HamKam i 80-åra:
1. - Midtbanen er for dårlig. Det er hovedårsaken til at HamKam ligger der de ligger. Midtbanen skal være motoren i laget. Det er hundre prosent nødvendig å forsterke laget nå når overgangsvinduet åpner. Det er ikke godt nok det som er. Jeg ser at HamKam øver på å spille ballen etter bakken på trreninga, men de gjør noe annet i kamp.
2. - Hjertet mitt sier at HamKam klarer seg. Hjernen min sier nei.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke