14. des
VONDT: Saihou Jagne slet både med lysken og med humøret etter sjansesløsingen mot Byåsen. Her holder han seg til lysken etter en av sine avslutninger i første omgang. Etter kampen var spissen langt nede.ALLE FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Gråtkvalt Jagne: Skal jeg sette ballen hit eller dit?
Saihou Jagne kjempet med å holde tårene tilbake etter kampslutt mot Byåsen, hvor han, sammen med resten av HamKam-laget, igjen sløste med målsjansene.

0
Publisert: 06.jun.2016 12.49
Oppdatert: 06.jun.2016 12.54

– Vi hadde hundre sjanser. Utrolig mange sjanser, men ingenting ville inn, sier Jagne etter kampen.FrustrerendeHamKam-spissen var veldig langt nede etter å ha bommet på flere enorme målsjanser, og han kjempet tappert med å holde tårene tilbake.

– Det blir mer og mer frustrerende, jo mer det fortsetter sånn som nå. Vi hadde masse målsjanser i begge omgangene, men ingenting ville inn. Det er slitsomt. Det er for jævlig.

HamKam-trener Kevin Knappen var meget fornøyd med måten laget hans spilte på mot Byåsen, og han følte med spillerne sine, som misbrukte den ene etter andre gigantmuligheten.

– Det er omsetting som er problemet. Det er ikke frustrerende å se at vi spiller oss til sjanser, det er fantastisk bra. Vi venter bare på den forløsende scoringen, men den sitter så langt inne, forteller Knappen til HA-sporten.

– Det sitter i hodet

Han tror det kommer til å løsne foran mål snart, og at det er noe som sitter oppe i hodene til HamKam-spillerne.

– Det sitter jo der. Man skal ikke tenke så mye. Alt må skje på instinkt, men det er klart det er frustrerende for dem som brenner sjanser, også. Det er ikke så mye mer enn å jobbe på og satse på at den neste sitter, sier han.

Jagne er enig, og han føler selv det er noe som sitter oppe i hodet.

– Saken er at jeg får for mange tanker i hodet. «Skal jeg sette ballen dit eller dit?». Hadde jeg hatt dårligere tid, og måtte skyte på ett touch, så hadde det automatisk blitt at jeg hadde satt den på ett touch. Nå blir det at jeg ikke vet hvor jeg skal sette ballen, og så blir det bare en dårlig avslutning, forteller Jagne.

Kritisk Sollie Rønning

Også spissmakker Ivar Sollie Rønning slet med å omsette sjanser til mål mot Byåsen, og han var ikke fornøyd etter kampen.

– Jeg tenker bare at det er for dårlig. Vi har sjanser til å avgjøre kampen, men vi tar dem ikke. Det er altfor dårlig, sier han.

Han mener spillerne blir stresset når de ikke får uttelling på sjansene, tidlig i kampene.

Han tok seg også tid til å rose Briskebybandens støtte.

– Det er fantastisk oppmøte! Det er kjedelig at vi ikke klarer å gi dem en seier her, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke