20. aug
DISKUSJON: Hans Noet (her sammen med Vegar Bjerke) innrømmer at det foregår en intern diskusjon rundt skadeproblematikken. Arne Erlandsen til venstre.
 
Gransker skadene
Skadeomfanget i HamKam er blitt så voldsomt nå at det foregår en intern gransking for å finne årsakene.

Publisert: 24.mai.2008 07:34
Oppdatert: -
HAMAR: - Jeg har spurt Hans Noet om hvorfor? Det gjør vondt i hjertet mitt hver gang en spiller for en strekkskade. Og det gjør vondt i hjertet til Hans, for da er jeg på ham, sier Erlandsen.

Hans Noet nøyer seg med å si at de har en intern diskusjon rundt problematikken.
- Det er flere årsaker, men vi tar dette internt, sier HamKams fysioterapeut.
Jan Michaelsen mener skifte av underlag må ta sin del av skylden for alle skadene.
- Vi må også erkjenne at Børstad ikke er like god som den var for to år siden, men årsaken til alle skadene er noe trenerteamet ser på.
Michaelsen mener for øvrig at HamKam har et fint utgangspunkt før kampen mot Lillestrøm.
- LSK har et helt annet press på seg enn de vi har. Uavgjort vil være et godt resultat for oss. Det vil det ikke være for dem, sier Michaelsen, som mener HamKam kan klare seg fint uten ham i denne kampen.
- Vi skal heller ikke overvurdere betydningen min. Selv om vi ikke har fått til den riktige kjemien i laget ennå, var vi bare ti sekunder unna å vinne mot Strømsgodset, sier Michaelsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke