23. jul
SIGNERER?: Svein Inge Haagenrud har håp om å signere en ny spiller før kampen lørdag.
FOTO: MARTE NYLØKKEN HELSET.
 
Gundersen aktuell for Fredrikstad - HamKam satser på ny spiss
Tore Andreas Gundersen er på veg til Fredrikstad. HamKam håper å signere en spiss før helga.

Publisert: 17.jul.2014 07:56
Oppdatert: 17.jul.2014 08:00

Tore Andreas Gundersen var den første HamKam-spilleren som ga beskjed om at han ikke vil spille for klubben resten av denne sesongen. Spekulasjonene har vært mange om for hvilken klubb han skal spille. Fredrikstad og Hønefoss har vært nevnt, nå er det mest sannsynlig at det blir Fredrikstad som får 28-åringens signatur.

– Jeg snakket med Håkon (Wibe-Lund) senest på tirsdag. Jeg opplever det som at de er interessert i å hente meg. Etter hva jeg forstår jobbes det med investorer for å finansiere overgangen, sier Ham Kam-spissen til f-b-no.

Gundersen kjenner FFK-trener Håkon Wibe-Lund fra sin tid som juniorspiller i Kongsvinger. Da spilte Wibe-Lund for Kongsvingers seniorlag.

– Det er bare Håkon jeg har snakket med i klubben, og vi har ikke diskutert noen kontraktsforslag ennå. Vi tar en avgjørelse over helgen, sier Gundersen.

Grunnen til at overgangen ikke er klar er at sponsorer må hjelpe Fredrikstad må finansieringen. 

Netan Sansara har signert for Fredrikstad. Han skal ha vært aktuell for HamKam, men valgte altså Østfold-klubben i stedet for å spille på Briskeby.

Glissent på benken

Det blir glissent på reservebenken til HamKam mot Ull/Kisa, men kanskje blir en ny spiller klar. Og kanskje får vi se HamKam i ny formasjon.

I går kunne ikke Svein Inge Haagenrud garantere at HamKam hadde mer enn en utespiller på reservebenken mot Ull/Kisa, men han håper og tror det skal se bedre ut fram mot kampen lørdag.

- Jeg har et berettiget håp om å signere en ny spiss før helga, sier Svein Inge Haagenrud.

- Det er en spiller vi har sett på tidligere, legger han til.

Juniorlaget kommer

Etter at både Viktor Adebahr og John Anders Rise har forlatt klubben til fordel for Ull/Kisa, samtidig som Magnus Sylling Olsen har karantene, har Haagenrud bare 12 mann disponible i utgangspunktet. Og to av dem er keepere.

De 12 er: Lars Øvernes, Emil Holst, Heidar Geir Juliusson, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Torgeir Osmo, Henrik Lehne Olsen, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Kristian Eriksen, Tore Andreas Gundersen og Daniel Bekkevold.

I tillegg er HamKam Alexander Woo Enger på ei såkalt B-liste som gjør at han kan være aktuell.

I forbindelse med fredagens trening vil de trolig bli tatt ut ytterligere noen spillere på den lista etter at A-laget har spilt en snau halvtimes treningskamp mot juniorlaget.

– Vi tar inn juniorlaget på trening så vi får øvd på formasjonen vår før kampen mot Ull/Kisa, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke