21. jun
Må bli hjemme: Tore Andreas Gundersen mister Kristiansund-kampen med en lyskestrekk. Vegard Skogheim er likevel optimistisk på lagets vegne. Foto: Rune Steen Hansen
 
Gundersen uaktuell
Tore Andreas Gundersen er skadet og mister kveldens kamp mot Kristiansund.

Publisert: 05.jul.2013 04:13
Oppdatert: -

- Vi spilte seks mot seks og jeg skled da jeg skulle avslutte. Jeg fikk et napp i lysken. Jeg hadde ikke tenkt å ta ferie før fredag kveld. Det er kjedelig, sier Gundersen, som ikke aner hvor lenge han er ute.
- Jeg hadde en liten strekk i lysken for en måned siden omtrent. Da tok det om lag halvannen uke. På en måte er tidspunktet greit nå, men jeg skulle gjerne vært med mot Kristiansund. Det er et lag med mange rutinerte spillere, og det blir sikkert tøft og jevnt som alle andre 1. divisjonskamper. Det er ikke bare å hente poeng der, sier Gundersen.

Jobber med formen

HamKam-spissen trøblet mot Kongsvinger søndag, og innrømmer at toppformen er litt unna.
- Men jeg jobber med det på trening hver dag. Det har gått bra der, så det gjelder å få det ut i kamp. Men jeg mener det skal komme etter ferien.
Viktor Adebahr er tilbake etter smellen som satte ham utenfor mot Kongsvinger, mot et Kristiansund-lag Skogheim har sett mye.
- Det er et hardtarbeidende lag som vil spille fotball. Det er vanskelig å se et fast mønster, men de er tunge på dødballer, har en del rutinerte spillere og bra trøkk, sier Kamma-treneren, som selv har fokusert på det siste på trening denne uka.

- Lettere å slå nedenfra

- Ting må gå litt fortere enn mot KIL, da det ble for mange touch. Vi vil starte angrepene bakfra og ha bevegelse, ikke spille opp på midten og begynne på nytt der.
Han er ikke helt fornøyd med det laget hans viste forrige runde, men sier han er hundre prosent sikker på at de slår tilbake og leverer en god prestasjon i kveld.
- Nå er vi litt underdogs igjen. Dessverre passer kanskje det oss bedre, at det er lettere å slå nedenfra enn å være den som blir slått. I fjor kunne vi være skrekkelige, og vi tapte 0-5 her mot Kongsvinger. Det har ikke raknet for oss i år, det er bare noen justeringer som skal til. Vi har vært flinke til å komme tilbake når vi trenger det. Etter Ranheim-kampen fikk vi så mye ros at spillerne ikke har hatt beina på jorda, nesten. Det er ikke så lett å løpe, da.

- Tønne best som spiss

Uten at Skogheim vil gå ut med lagoppstillingen, er det trolig at Erik Tønne går inn igjen som spiss med Gundersen - som HamKam-treneren trolig ville benket uansett - ute.
- Hvis jeg bruker Tønne der får vi en hardtarbeidende spiss, som er vond å møte for et forsvar og som dekker mye rom. Hadde han spilt spiss hele tiden hadde han kanskje scoret noen til. Det er ikke noe tvil for meg om at han har vært best som spiss.

Følg kampen direkte her!

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke