20. jun
Svein INge Haagenrud
 
Haagenrud: - Klart det er synd at vi ikke er med
Med HamKam i 1. divisjon blir det heller ikke noe JET-turnering på juniorlaget.

Publisert: 08.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
- JET-en er blitt spisset de siste årene, og gått ned på antall lag. Når vi ikke er med i eliteserien, er det vanskelig å kvalifisere oss. Vi må opp på et høyere nivå med A-laget før vi kan være med igjen, sier Svein Inge Haagenrud.
Vegard Skogheims assistent skulle gjerne sett at de grønne og hvite var representert i turneringen der mange av landets beste fotballtalenter leker med kula på Hamar-områdets grønne tepper.
- Klart det er synd at vi ikke er med. Det er gøy og kjempeinspirerende for spillerne. Men vi har vært langt nede og slitt veldig med etterdønninger etter nedrykkene i 2008 og 2009. Vi vil bygge noe på lang sikt og det tar tid, men jeg føler virkelig at vi er på rett vei med omdømme og spillestil. Kanskje ser andre talenter at vi kan utvikle spillere, og innen de nærmeste to årene skal vi ta steget tilbake. Men det må være på den riktige måten, det er vi veldig opptatt av.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke