16. jul
TRIST: Svein Inge Haagenrud må stryke nok et spillernavn fra lista når en av vårsesongens beste, Aziz Idris, forlater HamKam. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
Haagenrud: - Vi mister en av våre beste
Aziz Idris spiller for kontrakt i Silkeborg.

Publisert: 21.jul.2014 10:53
Oppdatert: 21.jul.2014 11:12

Aziz Idris var en sjelden klippe på HamKams midtbane tidlig i vår. Etter at skademarerittetetet nådde nye høyder midt i vårsesongen, ble ghaneseren trukket ned i en uvant stopperposisjon.

Selv om Idris har gjort et par fæle feil i midtforsvaret, senest før Ull/Kisas 2-0-scoring lørdag, er Kamma-trener Svein Inge Haagenrud full av lovord.

- Aziz Idris har vært en av våre beste spillere i vår. Han har bidratt med mye positivt både på og utenfor banen, sier Haagenrud.

I Silkeborg

Mandag formiddag var Idris ikke å se på HamKams trening. HA erfarer at den råsterke midtbanemannen er på prøvespill i den danske Superliga-klubben Silkeborg, som møtte Ståle Solbakkens FC København denne helga.

Selv om oppholdet i Silkeborg ikke nødvendigvis resulterer i noen kontrakt, bekrefter Haagenrud at Idris uansett forsvinner fra HamKam i sommer.

- Det er kjedelig å miste ham, og vi kommer til å savne ham, men sånn er dessverre situasjonen i HamKam nå. Idris har nok flere tilbud, sier Haagenrud.

Søndag tar HamKam imot Ranheim på Briskeby. Om Idris fortsatt er HamKam-spiller da, kan ikke Haagenrud si sikkert

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORLATER HAMKAM: Aziz Idris er, etter det HA erfarer, for tiden på prøvespill i danske Silkeborg. FOTO: Fredrik Hubred Hagen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke