14. des
SKUFFET: Svein Inge Haagenrud FOTO: Terje Midttun
 
Haagenrud ga gutta klar beskjed etter kampen
Svein Inge Haagenrud var misfornøyd med kampen mot Ull/Kisa og frykter en tung høst hvis spillerne ikke jobber sammen som et lag de neste kampene.

Publisert: 21.jul.2014 04.00
Oppdatert: 21.jul.2014 04.00

HamKam-trener Svein Inge Haagenrud, var greit fornøyd med førsteomgangen mot Ull/Kisa, men er lei av å se laget falle sammen etter pause.

- Vi slipper kun inn et mål før pause og lar ikke Ull/Kisa få produsere så mye. Etter pause er det en og en. Det kollektive svikter. Fortsetter vi sånn, taper vi mot alle lag. I tillegg gjør vi for mange personlige feil, sier Haagenrud.

Etter kampen fikk HamKam-gutta klar beskjed av treneren i garderoben,

- Vi har et ung lag og avsluttet kampen med seks juniorspillere som egentlig skal spille 3. divisjon. Likevel kan vi ikke opptre som vi gjorde mot Ull/Kisa etter pause. Vi må jobbe kollektivt i 90 minutter. Hvis ikke, blir denne høsten et helvete, sier Haagenrud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke