26. jun
DEBUT: Heidar Geir Juliusson (med ballen) spilte venstreback mot Fredrikstad i går. Han vil gjerne bli i Hamar hele sesongen.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Håper å bli i Kamma ut sesongen
Heidar Geir Juliusson (25) håper han presterer så bra at han får bli i HamKam hele sesongen.

Publisert: 31.mar.2014 04:13
Oppdatert: 01.apr.2014 14:21

I går var planen at islendingen skulle spille høyreback mot Fredrikstad. Men så ble John Anders Rise sjuk, og da ble det venstrebackjobb på 25-åringen.

Bra inntrykk av klubben

- Jeg har spilt venstreback tidligere, men jeg vil helst spille på høyre, sier Juliusson.
Han kommer på utlån fra Throttur Reykjavik.
- Det er en opsjon som skal vurderes til sommeren, men målet er å spille her hele sesongen. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av HamKam, og det er en veldig fin spillergruppe. Jeg er positiv, og skal kjøre på, sier 25-åringen, som også har spilt for Hammarby og Ängelholm i Sverige.
- Jeg er veldig takknemlig for at min islandske klubb lot meg få denne sjansen. Målet mitt var å spille i utlandet.

Tre baklengs etter pause

Islendingen klarte seg bra i første omgang mot Fredrikstad i går, og kom på noen gode løp og et par fine innlegg. Etter pause var han mer beskjeden, som hele HamKam-laget.
Fredrikstad scoret tre mål etter pause.
- 2. omgangen var ikke bra av oss. Den irriterer meg, sier 25-åringen.
Trener Vegard Skogheim likte heller ikke det han så de siste 45 minuttene.
- Lars Øvernes sto bra bakerst, men ellers var det ikke så mye som stemte etter pause. Det er den dårligste omgangen vi har spilt så langt i oppkjøringen. Jeg er 100 prosent sikker på at vi klarer å snu dette til serieåpningen. Det er stor forskjell på en treningskamp og en seriekamp, men jeg likte ikke at vi ble rundspilt i 45 minutter. Måten vi taper på er ikke bra, sier Skogheim.
HamKam spilte en grei 1. omgang, og Fredrik Sjølstad var nærmest scoring da han banket et frispark i tverrliggeren. Viktor Adebahr hadde også et bra forsøk. Etter pause stoppet det meste opp, og Fredrikstad fikk både god tid og mye plass.

Hatt stigning

Trener Skogheim var godt fornøyd med å ha Heidar Geir Juliusson på plass i stallen til seriestart.
- Han er en bra spiller, som har hatt fin stigning den siste uka på trening. Det er viktig at vi har dobbel dekning på flere plasser, sier Skogheim.

Hødd neste

HamKam-treneren har nå ei uke på seg til å drille startelleveren mot Hødd i serieåpningen neste mandag. Den står Aziz Idris over på grunn av karantene.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke