14. des
STERKT ØNSKET: Thomas Lehne Olsen (t.v.) har vært nærmere en plass på Strømsgodset denne sesongen, men det blir fortsatt for lite spilletid etter hans smak. En retur til HamKam kan derfor være aktuelt når høstsesongen starter. Foto: Scanpix
 
Håper fortsatt på Lehne Olsen
Madiou Konate er den første av en rekke spillere som nå skal prøve seg i HamKam, men Thomas Lehne Olsen er øverst på ønskelista.

Publisert: 07.jun.2014 04.00
Oppdatert: 10.jun.2014 06.46

Den tidligere Molde- og Hønefoss-spilleren Madiou Konate skal trene med HamKam de nærmeste dagene. 32-åringen fra Senegal har blant annet spilt for Al-Ittihad Aleppo i Syria de siste årene.

Konate er ikke en spiller som Peter Sørensen har plukket ut. Han kommer på prøvespill fordi han har hatt en avtale med HamKam om det fra tidligere. Derfor er nok han avhengig av å imponere stort for å gjøre seg aktuell for en kontrakt.

Etter det HA-sporten forstår har Sørensen selv en solid liste med spillere han ønsker å teste. På den listen skal det være både norske og danske spillere.

Ny situasjon av Godset

I tillegg vet vi at Thomas Lehne Olsen er en spiller HamKam ønsker veldig gjerne at skal komme tilbake på en leieavtale.

Den tidligere HamKam-spissen har slitt med spilletid i Strømsgodset, men han scoret i cupmatchen mot Tromsdalen da Godset ble slått ut av 3. runde.

Det er ingen hemmelighet at Thomas fortsatt har et stort hjerte for HamKam. Han skal også i flere uformelle sammenhenger han snakket om at det ville vært moro å spille for HamKam igjen.

Spørsmålet er rett og slett om Godset vil slippe han til HamKam. Det spørsmålet ble ikke mindre åpent av at Ronny Deila i går ble ansatt som manager i Celtic.

Thomas Lehne Olsen selv tror det er positivt for hans del at David Nielsen blir ny hovedtrener i Godset.

- Det er i hvert fall ikke negativt. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra David i det siste. Jeg synes han er en kul trener, sier storebror Lehne Olsen, som mener HamKam må ta kontakt med Godset hvis de ønsker å få til en avtale.

HamKam har også forhørt seg om Emil Dahle, men der skal spilleren selv være lunken til en retur siden han ønsker å gi seg selv mer tid i forhold til å spille seg inn i Stabæks ellever.

Mandag gjester Ull/Kisa Briskeby, og det er en av de kampene HamKam selv har sagt de må vinne for å sette seg i en god nok posisjon til å berge plassen i høstsesongen.

- Vi trenger en seier nå. Vi skal virkelig kjempe for poengene, sa Aziz Idris til HA-sporten i går.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke