17. jul
 
Håper på medgang
Svein Inge Haagenrud håper seieren er et vendepunkt for HamKam.

Publisert: 08.mai.2014 04:00
Oppdatert: 08.mai.2014 03:59

- Hadde vi tapt denne kampen tror jeg det hadde blitt skikkelig blytungt å dra fram noe positivt. At vi vinner på straffer, kan snu det meste, sier HamKam-trener Svein Inge Haagenrud.

Det hardt prøvete treneren likte å se at eget lag skapte åtte gode målsjanser, men likte ikke like godt at ingen ble omgjort til mål.

- Vi må bli bedre til å sette sjansene, men i dag skaper vi noen etter å ha spilt slik vi ønsker. Det er gledelig, sier Haagenrud, som mener Kamma viste styrke som vant på straffer.

- Det er jo litt bingo hvem som vinner på straffer, men gutta klarte å gjøre jobben sin og sørge for at vi er med videre i cupen, smiler Haagenrud, som likte at laget spilte enklere fotball i perioder, og klarte å sette Sundet under press etter pause.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke