5. des
FRISPARKKONGE? Kristoffer Hagen scoret på frispark i treningskampen mot Hønefoss nylig, og mener det er et resultat av mye frisparktrening i vinter. Han har store frisparkambisjoner i år.
 
Hagen: - Skal sette halvparten av frisparkene
HamKam scoret ingen mål på direkte frispark i fjor. Nå ligger Fredrik Sjølstad og Kristoffer Hagen i hardtrening for å snu trenden.

Publisert: 26.mar.2014 13.29
Oppdatert: -

Hagen satte senest i treningskampen mot Hønefoss et frispark direkte i mål, og mener frisparkformen er intakt før seriestart mot Hødd på Briskeby 7. april.

Fikk betalt mot Hønefoss

- Innenfor 30 meter skal jeg sette 50 prosent av frisparkene jeg tar, sier midtbanespilleren selvsikkert til klubbens egne hjemmesider.

- Jeg har trent en del på frispark i vinter, og fikk betalt for det mot Hønefoss. Jeg håper jeg kan fortsette å score når serien kommer, fortsetter han.

Ronaldo-frispark

Men Hagen er forberedt på konkurranse fra Fredrik Sjølstad, som har trent på frispark i Ronaldo-stil i vinter.

- Han kan ta frisparkene fra 30 meter og utover, fleiper Hagen til hamkam.no.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke