10. des
STARTER SOM SPISS: Marius Hagen spiller spiss i serieåpningen mot Nybergsund i dag.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Hagen som spiss - Mbamba på benken
Midtbanespiller Marius Hagen gleder seg til å debutere for HamKam på Briskeby, til tross for at det blir i en litt uvant rolle.

Publisert: 08.apr.2016 18.00
Oppdatert: 08.apr.2016 17.59

Marius Hagen starter trolig som spiss mot Nybergsund i morgen. Christopher Mbamba er friskmeldt, men starter på benken.

Gleder seg

– Jeg gleder meg veldig. Jeg spilte spiss mot Moss, og det gikk veldig bra, så den rollen er ikke noe jeg tenker veldig mye på, sier Hagen.

Mbamba har vært gjennom flere tester denne uken, og er spilleklar. Han ser fram til å kanskje gjøre et innhopp mot slutten. 

- Kanskje blir det 10-15 minutter på slutten, det kommer an på kampbildet, sier svensken.

Sjuk Bergersen

På lagets siste trening før det hele braker løs sto trener Kent Bergersen over grunnet sjukdom. Assistenttrener Chris Twiddy forteller at "Kenta" mest sannsynlig er tilbake på trenerbenken i morgen, og at spillerne er klare for kamp.

- Det ser bra ut. Vi har hatt en ok uke med trening, men vi har ikke fått noen tilbake fra skade. Gutta er positive, og de to seirene vi fikk mot Raufoss og Moss hjelper på selvtilliten til spillerne før seriestarten, sier Twiddy, som antar at HamKam må styre mye mot Sundet.

- De kommer nok i en 4-5-1-formasjon og vil ligge lavt, satse på kontringer og dødballer. Men vi er forberedt på hva vi møter, sier Twiddy.

Håper på bra oppmøte

Marius Hagen håper det blir bra med tilskuere på Briskeby.

– Det hadde vært moro med litt folk på tribunene, så skal vi gi alt på banen for å gi de en god opplevelse.

Det er også klart at Tobias Ødegård ikke rekker seriestarten, men heldigvis for grønnbuksene er Marius Bratberg Lund kampklar.

HamKam starter trolig med følgende elleve (4-2-3-1): Emil Holst – Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, François Yabré, John Anders Rise – Franck Semou, Henrik Lehne Olsen – Rytis Leliuga, Ivar Sollie Rønning, Emil Dahle – Marius Hagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke