23. okt
UT?: Marius Hagen scoret 3-3-målet da HamKam snudde og til slutt vant mot Nybergsund lørdag. Nå kan midtbanespilleren være på veg bort fra klubben.
 
Hagen på veg bort
Åsane er, etter det HA-sporten kjenner til, ute etter Marius Hagen. Flere spillere kan være på veg ut og inn i HamKam den nærmeste tiden.

Publisert: 27.jul.2016 06:11
Oppdatert: 27.jul.2016 06:41

– Dette vil jeg ikke kommentere, sier Marius Hagen, på spørsmål om informasjonen stemmer.

Interessen finnes

For to uker siden uttalte midtbanespilleren at det var klubber i 1. divisjon som hadde vist interesse så sent som i sommer.

– Jeg har blitt glad i Hamar og ønsker å gjøre det så godt som mulig for HamKam, sa han den gangen.

Trener Kevin Knappen sier klubben forholder seg rolig.

– Det rører seg og er interesse for spillerne våres. Så lenge det ikke er noe konkret, så forholder vi oss rolig, sier HamKam-trener Kevin Knappen. Etter det HA erfarer så kommer ikke klubben til å stå i veien dersom Marius Hagen får tilbud fra andre klubber.

KRISTOFFER HØYAKTUELL

Kristoffer Hagen har trent med HamKam de siste ukene. Han kunne tenke seg å tilbringe høstsesongen i moderklubben, som han forlot før sesongen.

– For meg er det høyaktuelt å spille høstsesongen for HamKam, men jeg har andre tilbud fra klubber både i Norge og høyere nivå utenlands, sier Kristoffer Hagen.

– Kristoffer har vært med de siste ukene fordi vi tror han kan bidra. Utover det ønsker jeg ikke kommentere, sier Knappen.

Etter det HA-sporten kjenner til, skal også Rytis Leliuga være på veg vekk fra klubben. Den offensive midtbanespilleren har slitt med å overbevise og fått lite spilletid denne sesongen.

Tynset-spiller Ole Erik Midtskogen er et navn som har blitt hett koblet til HamKam denne sommeren.

– Foreløpig har vi ikke kommet lenger i samtalene med han, sier Kevin Knappen.

 
UT?: Rytis Leliuga kan forsvinne ut Briskeby-portene i sommer.
INN?: Kristoffer Hagen kunne gjerne tenke seg å spille høstsesongen i HamKam.FOTO: ARVE H. BLYSTAD
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke