5. des
USIKKER: Kevin Knappen (t.v.) håper Truls Jevne Hagen blir spilleklar mot Finnsnes.Foto: Rune Steen Hansen
 
Hagen utfordrer lårhøna i Finnsnes
Det så litt bedre ut for HamKam på trening fredag. Nå håper Kevin Knappen å få tilbake alle som har trøblet denne uka.

Publisert: 28.apr.2017 17.32
Oppdatert: 28.apr.2017 17.49

I cupkampen onsdag startet HamKam uten Lukasz Jarosinski (lysketrøbbel), Simen Bolkan Nordli (langtidsskadd), Kevin Beugre (influensa), Petter Vaagan Moen (akillestrøbbel) og Juanma Cordero (karantene. I tillegg forsvant Truls Jevne Hagen etter ti minutter med ei kraftig lårhøne etter bare ti minutter.

Etter cuptapet: - Vi skal ta vare på unggutta

Et lite stykke ut i andre omgang kom Petter Vaagan Moen på banen og fullførte kampen uten problemer.

Trøbel for Rønning

Siden da har Ivar Sollie Rønning fått problemer med en tåskade. Han er satt på medikamenter, og HamKam krysser nå fingrene for at han rekker kampen mot Finnsnes.

Simen Bolkan Nordli og Juanma Cordero er de eneste som garantert ikke spiller bortekampen mot Finnsnes. De øvrige håper HamKam-trener Kevin Knappen at skal riste av seg plagene.

Det inkluderer Truls Jevne Hagen som fikk en tøff smell mot Nybergsund.

– Det blir stadig litt bedre, men hele låret ble knallhardt da jeg fikk smellen. Jeg fikk ikke bøyd beinet til slutt. Jeg har uansett veldig lyst til å melde meg klar igjen, sier Jevne Hagen som uansett blir med flyet som går nordover til Bardufoss lørdag morgen.

Kevin Knappen håper selvsagt at samtlige spillere blir klare igjen nå, for det var åpenbart at HamKam var svekket i cupkampen mot Sundet onsdag da de til slutt tapte etter straffesparkkonkurranse.

– Vi snakker tross alt om sju av våre beste spillere, sier Knappen.

Kontroll på Finnsnes

HamKam mener uansett de reiser godt forberedt til Finnsnes for å møte lage som imponerte med en sterk 2. plass i 2. divisjon i fjor.

– Rolf Høgmo har kartlagt dem godt. Vi mener vi har god oversikt over dem. Finnsnes har vært varierende i det siste, men de er et robust lag som spiller 3-5-2. De har mistet et par spillere fra i fjor, men de har fortsatt en solid mannskap, advarer Kevin Knappen.

HamKam på sin side har startet perfekt poengmessig med seks poeng på de to første kampene. Det er likevel bare andreomgangen mot Asker som har vært strålende.

HamKam har virket solide defensivt, men de leter fortsatt litt etter den optimale offensive oppskriften.

Vi så hva de kan etter pause mot Asker. Spørsmålet nå er om de kan finne igjen til det spillet og om de har ristet ut slagstoffene etter den lange kampen mot Sundet onsdag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke